Amenajeaza o baie moderna cu pietris

Baia reprezinta un spatiu de relaxare, unde profitam de fiecare minut mai ales in zilele prea grele de munca, in care avem nevoie doar de relaxare si odihna. O alternativa interesanta la baile cu gresie pe jos este amenajarea unui pietris, care sa ofere un aspect modern si inedit. In acest articol, va vom vorbi despre variante si modele de amenajare a unei bai cu pietris.

 

Adauga un plus de stil in baie

design baie
design baie

In ultimul timp, baile cu pietris au captat din ce in ce mai mult interesul in design interior. Datorita faptului ca este un material natural, este ideal in amenajarea unei bai. In plus, este o alternativa deosebita la gresie, care este deja folosita in masa de orice persoana. Schimbati aspectul general al baii cu alegerea unui pietris inedit. In comert gasim diverse culori si materiale pe care le putem utiliza in amenajarea unei bai.

design baie
design baie

De regula, pietrisul este format din placi de sticla, ceramica sau piatra. De asemenea, culorile difera pentru a satisface toate gusturile si preferintele personale. Principalul avantaj al pietrisului este ca ofera durabilitate in timp si asigura rezistenta la alunecare, mai ales daca este amenajat in cabina de dus sau in jurul ei. Astfel, ofera o senzatie placuta sub picioare atunci cand faceti dus.

 

Solutii de amenajare in baie cu pietris

design baie
design baie

Cu ajutorul acestui pietris sub forma de placi, avem la dispozitie numeroase posibilitati de amenajare. In principiu, puteti alege varianta decorarii doar pentru partea de jos a baii sau alternarea sa pe anumite zone de pe perete. Alaturi de un mobilier in baie, rezultatul va fi unul modern si deosebit. Apelati la cateva decoratiuni interioare, precum lumanari sau o planta pentru un plus de stil in baia voastra.

Pietrisul poate oferi un aspect artistic si modern in orice baie. Asadar, v-ati gandit deja cum sa va amenajati baia?

Sursa poze: http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2013/08/p1.jpg

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2013/08/p4.jpg

http://pinterest.com/pin/21321798205431332/

http://pinterest.com/pin/6403624441898755/

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.