Amenajati o bucatarie in mijlocul naturii

Amenajarea unei bucatarii in gradina este o solutie potrivita pentru aceasta perioada. Acum este momentul cel mai oportun sa gatiti in mijlocul naturii, sa faceti gratare la iarba verde sau sa pregatiti borcane cu bunatati pentru iarna. Respirati aer curat si bucurati-va de mesele in gradina, alaturi de familie si prieteni.

 

Motive pentru care sa amenajati o bucatarie in gradina

sa gatim in aer liber
sa gatim in aer liber

In case si vile, gradina reprezinta un avantaj esential pe care trebuie sa-l exploatati la maxim. Pe timpul verii, in gradina poate fi amenajata o bucatarie practica perfecta pentru o zi de gratare. Un alt motiv pentru care va recomandam sa decorati o bucatarie in aer liber este pentru a lua pranzul sau cina alaturi de cei dragi. O zona de dining si o bucatarie sunt necesare, pentru a nu ne deplasa mereu in casa si inapoi. Zilele de vara ne permit acest lucru, asa ca de ce nu am profita?

sa gatim in aer liber
sa gatim in aer liber

O alta idee este sa preparati bunatatile pentru iarna in gradina. In casa, bucataria va deveni prea calduroasa, iar daca mai este si cald afara, va fi cu siguranta un loc insuportabil. Asadar, gatitul in natura este o alegere mai potrivita, care ne usureaza munca.

 

 

Cum sa amenajati o bucatarie in aer liber

sa gatim in aer liber
sa gatim in aer liber

Alegerea unei plite sau a unui gratar electric reprezinta o solutie practica. Merita sa faceti aceasta investitie avand in vedere ca ne putem folosi de aceste instrumente oricand si in orice anotimp.

 

sa gatim in aer liber
sa gatim in aer liber

Pentru decorarea unei bucatarii, mai aveti nevoie de un mobilier cat mai simplu. Poate ati facut recent o renovare si mai aveti inca piesele vechi de mobilier. Folositi-le pentru a amenaja o bucatarie practica in aer liber. Daca nu, gasiti in comert la preturi foarte bune in aceasta perioada, corpuri de mobilier simple. Apelati la cosuri din rafie sau corpuri din plastic pentru depozitarea veseleisi a produselor pentru gatit.

Acum sunteti pregatiti sa amenajati o bucatarie de care sa va bucurati in mijlocul naturii. Va dorim zile cat mai insorite!

 

Sursa foto:http://www.digsdigs.com/56-cool-outdoor-kitchen-designs/

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.