Systexx Active

Tapetul din fibra de sticla Systexx Active standuri pentru produse cu utilizari suplimentare functionale.

Tapetul are extra functii: perete cu magnet activ, cu structura foarte fina.

Aceste invelitori pentru pereti sunt raspunsul la cerintele speciale (de exemplu: pentru scoli, birouri sau cladiri de companie).

 

Avantaje

In tapetul din fibra de sticla SYSTEXX de la Vitrulan s-a dezvoltat un sistem de invelitori functionali si ecologici pentru pereti care stabilesc noi standarde pentru pereti si plafoane.

 

Construirea durabila cu SYSTEXX

Systexx de la Vitrulan este in primul rand din material natural de nisip de cuart, care este topit in pahar si apoi filate in fire. Acest zid care acopera nu se deterioreaza in timp de cel putin 30 de ani, poate fi vopsit de mai multe ori si, ca o solutie deosebit de durabila, a fost unul dintre primii care a primit declaratia de mediu ale produselor de la Institutul de Constructii si Mediu.

 

Amortizeaza de la sine pe termen lung

Tapetele traditionale sunt mai ieftine pe termen scurt, dar, greu de utilizat, daca trebuie sa fie refacute la fiecare 2 – 5 ani. Avand in vedere durata de viata de 30 de ani, intervale lungi intre renovari si costuri reduse de intretinere, chiar si intr-o comparatie cost cu o schimbare dupa doar cinci ani.

 

Suprafete perfecte

Tapetul Systexx de la Vitrulan este mai usor de procesat decat peretele conventional si acoperitoare de tavan. Si asta nu numai din cauza de prelucrare cu tehnologia Aqua, care este mai rapida si mai simpla. Intrucat suprafata are un finisaj de inalta calitate, inovatoare, care sa acopere acest zid, de asemenea, standuri pentru o culoare uniforma si care acopera optim – cu alte cuvinte, un rezultat cu suprafata perfecta.

 

 

 

 

Avantajele tehnologiei AQUA

Aproape toti tapetii Systexx sunt acoperite pe spate, cu un adeziv activabil cu apa, care este umezit cu aparatul Quick Aqua. Deoarece timpul pentru aplicarea adezivului nu mai este necesar, viteza de procesare creste la cca. 25 metri patrati pe ora. In plus, tehnologia Aqua asigura suprafete uniforme.

 

Domenii de utilizare:

  • cladiri de companii,
  • cladiri publice,
  • hoteluri,
  • restaurant,
  • showroom-uri.

Fie ca vorbim despre design atemporal sau modele mari repetate: Systexx tapet din fibra de sticla va crea o ambianta speciala. Versiunea  Systexx Activ L65 isi pune amprenta de Corporate Design pe perete.

Versiunea Systexx Active M22 SI M39  -perete cu magnet activ

This div height required for enabling the sticky sidebar