Amenajari interioare – negru: clasic si elegant

Amenajari interioare cucerite de culoarea neagra: Negru este nobil si elegant in locuinte, case si vile. Decoratiuni, materiale, accesorii sau mobilier sunt un trend in plina ascensiune in aceasta culoare. In amenajari interioare, mobilier de design unice si accesorii in negru confera spatiilor un fler puristic si emana noblete. Totodata confera peretilor un efect nobil. Pentru a nu creea impresia de spatiu ingust este indicat a se folosi in combinatie cu culori in contraste deschise. Albul este o combinatie perfecta in acest sens.

Negru in combinatie cu elemente colorate in amenajari interioare

Negrul se foloseste in amenajari interioare mai ales in camere spatioase si luminoase. O canapea de design neagra intr-un living modern in combinatie cu un mobilier negru pe masura si diferite accesorii sau decoratiuni bine alese creeaza un spatiu nobil si elegant. In combinatie cu mobilier din lemn masiv nobil negrul confera locuintei o atmosfera confortabila. Un alt mod de amenajari interioare este combinatia de negru cu culori luminoase. Elementele colorate slabesc negrul si astfel se creeaza o atmosfera moderna. Pereti negri se pot combina cu diferite materiale colorate cum ar fi: fotolii de culori vii aprinse, vaze colorate, pardoseala deschisa, textile colorate, perne sau covorase colorate, etc.

Deci, curaj la negru. Datorita efectului vizual fiecare camera are numai de castigat.

In sortimentul de produse de la SILDAN se regaseste un parchet laminat superlucios negru, care se potriveste in stilul de amenajare modern, in livinguri moderne. Acest tip de parchet arata foarte bine, in livinguri moderne, dand astfel un aer ultra modern, elegant, delicat si extravagant, avand un efect deosebit in orice incapere.

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.