img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Amenajari interioare in negru : rafinament si eleganta

Amenajari interioare in negru : rafinament si eleganta

In articolul de azi am pregatit cateva modele care nu sunt atat de bine primite de toata lumea in decoratiuni interioare si asta din cauza culorii sale predominante: negru. Este  o culoare periculoasa uneori, pentru ca folosita in exces poate deterioara intregul concept de design al locuintei. Utilizata foarte mult in design interior modern si minimalist in combinatie cu, culoarea alba, in scopul de a crea contraste interesante.

amenajare dormitor
amenajare dormitor

Dormitorul arata uimitor in asocierea alb-negru, unora ar parea un design rece, insa aceasta asociere emana minimalism, o nota de eleganta. Accesorizat cu un candelabru frumos creeaza o atmosfera confortabila, perfecta pentru un dormitor regesc. O sugestie pentru dormitor ar fi ca  aceste culori sa fie evidentiate prin lumina naturala care vine din afara. Pentru a rupe monotonia, putem achizitiona un scaun confortabil intr-o culoare vibranta (de exemplu rosu) obtinand un design modern.

amenajare dormitor
amenajare dormitor

Un dormitor galben-negru este foarte modern si confortabil, un mix perfect pentru un somn relaxant. Pentru persoanele dintre noi, care sunt pasionati de fotografie si isi doresc un design interior original pentru dormitor o sugestie interesanta ar fi prinderea pe peretii, vopsiti in negru, a fotografiilor, care pot fi admirate zilnic…

 

Design interior in negru

Foarte rar vedem o baie negru, dar accesorizat cu o piesa de mobilier galben se sparge aspectul de rece si astfel aduce culoare in baie. O alta alegere excelenta pentru un design modern extrem ar fi un corp de iluminat suspendat, care curge din tavan si furnizeaza suficienta lumina.

amenajare baie
amenajare baie

Combinatia de alb-negru transforma living-ul intr-unul primitor si confortabil daca avem si un perete intreg din sticla, astfel incat sa poate patrunde lumina naturala.

Vorbind despre fantezie si eleganta negrului, se potriveste perfect si in sufragerie. Este o abordare indrazneata, dar si foarte interesanta daca este accesorizat cu mobilier asimetric (diferite forme si marimi) si piese elegante de design.

perete negru
perete negru

Un birou plin de fantezie, dar si traditionala cu ajutorul culorii negru, emana clasa si stil, si completat cu un semineu, mobilier de piele, pardoseala potrivita  ofera senzatia unui birou regal.

Si in bucatarie arata incredibil, cu design modern si cele mai recente tendinte privind mobilierul ales, oferand stralucire.

Daca ne decidem sa folosim combinatia galben-negru pentru design interior este interesant, deoarece galbenul cald se amesteca cu negrul rece , rezultand un ansamblu chic, o combinatie de design modern cu elemente vintage.

Sursa poze:http://dornob.com/make-room-cool-color-changing-walls-for-your-home/

http://fancycribs.com/32149-30-great-ideas-for-a-black-interior-design.html

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar