img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Amenajari interioare cu fluturi

Amenajari interioare cu fluturi

 Ideile de decor in amenajari interioare sunt numeroase, astfel incat mereu vom avea ce sa alegem in functie de preferintele personale. Ne putem juca cu diferite stiluri de amenajare, pe care sa ke aplicam in camera dorita. Pentru un plus de feminitate si dinamism, amenajarile interioare cu fluturi reprezinta un inceput bun.

Stil de amenajari cu fluturi

amenajari cu fluturi
amenajari cu fluturi

Fluturii sunt o tema care poate fi utilizata in mod jucaus in design interior. Daca va puneti imaginatia la contributie, vei obtine interioare moderne si pline de viata. Fie ca apelati la fluturi supradimensionati sau de dimensiuni mici, cu siguranta nu veti da gres. Este important sa alegeti mai intai modul de aplicare in amenajari interioare.

Pentru pereti, exista numeroase variante la care puteti apela. Aveti la dispozitie tapeturi moderne cu fluturi pe care le gasiti in comert, stickere sau chiar o pictura murala supradimensionata aplicata in centrul unei incaperi. In acest caz, veti capta atentia de la primul pas in aceasta incapere.

idei de amenajare cu fluturi
idei de amenajare cu fluturi

Aveti grija sa nu exagerati in utilizarea lor. Va sfatuim sa decorati restul interiorului cu decoratiuni interioare mici precum un ceas de perete sau o vaza imprimata cu fluturi.

Acest stil de amenajare cu fluturi este o idee perfecta pentru camera unei fetite sau cu accente subtile in camera unei adolescente. De asemenea, poate fi potrivita in camera unui cuplu daca se apeleaza la mici detalii care prind viata..

 

Decoratiuni interioare si textile cu aripi

design camera adolescente
design camera adolescente

Metoda cea mai simpla de utilizare este in cazul textilelor sau ale decoratiunilor interioare. Lenjeria de pat, draperia sau pernele sunt cateva mici detalii care accentueaza stilul feminin al unui interior. Nu trebuie sa uitati nici de decoratiuni interioare pe alocuri, care ofera atmosfera dorita in design interior. Un ceas pe pereti care prinde aripi sau o oglinda jucausa cu fluturi reprezinta simplitatea cea mai eficienta.

Jucati-va cu ei, decorati fluturii in pozitii diferite, apelati la culori vesele si oferiti un plus de viata interioarelor. Spor la amenajari!

Sursa poze: https://www.adairs.com.au/adairs-kids/bedroom/quilt-covers-coverlets/adairs-kids-girls/pretty-butterfly

http://fab.com/product/butterfly-red-20925

http://cdn.goodshomedesign.com/wp-content/uploads/2013/05/Butterflies-Wall-Decor-home-design.jpg

https://www.facebook.com/Stylisheve/photos/pcb.845997622107487/845936448780271/?type=1&theater

 

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar