Amenajari interioare cu ceasuri

Suntem in permanenta sub aripa timpului, care de cele mai multe ori trece pe langa noi nestingherit. Cu toate ca nu este cel mai bun prieten al nostru, ceasul sub orice forma reprezinta un simbol pentru fiecare dintre noi. Astfel, acesta este infatisat ca si obiect de decor in interiorul casei noastre sau este un obiect care ne aminteste mereu ca viata noastra depinde de acele ore, minute si secunde.

 

ceasuri in amenajari
ceasuri in amenajari

Ceasurile: mister si opulenta pe peretii casei

De data aceasta vorbim de ceasuri ca si decoratiuni interioare de perete. Acestea pot fi amenajate in orice incapere din casa, pentru a obtine interioare moderne, cu personalitate.

Ceasurile pot lua orice forma pe perete, atata timp cat au o dimensiune mare care sa capteze atentia. Tineti cont si de spatiul disponibil pentru a nu incarca vizual decorul.

Amenajarea ceasurilor pe pereti reprezinta o alegere potrivita, deoarece ofera mister si opulenta intregii incaperi. Acestea sunt obiecte de decor versatile, ideale oricarui stil de amenajare. 

Modele de ceasuri pentru orice gusturi

ceasuri in amenajari
ceasuri in amenajari

Ceasurile sunt potrivite pentru orice persoana, indiferent de varsta. Astfel, pana si micutul tau s-ar bucura la vederea unui ceas jucaus pe perete.

Oferiti un decor atemporal in orice incapere din casa. Prezenta unui ceas in bucatarie ne ajuta sa gatim in timp util pentru a ne ocupa si de restul sarcinilor zilnice. De asemenea, amenajarea unui ceas in birou ne mentine atenti asupra muncii noastre, pentru a ne finaliza activitatile profesionale la timp. Asadar, indiferent de incaperea aleasa, de acum inainte vom fi mereu punctuali in activitatile noastre zilnice.

ceasuri in amenajari
ceasuri in amenajari

Alegeti ceasul preferat in functie de preferinte si stilul de amenajare al incaperii respective. Exista ceasuri vintage, moderne, abstracte sau colorate care vor improspata aspectul in orice incapere.

Cati dintre dumneavoastra detin ceasuri amenajate in casa? Oferiti-ne raspunsul printr-un comentariu la acest articol. Va multumim!

Sursa poze: http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/07/Awesome-living-room-of-the-Clock-Tower-penthouse-in-Brooklyn.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/07/Contemporary-living-space-with-an-exquisite-wall-clock-that-brings-in-reddish-accents.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/07/Playful-wall-clock-in-the-kids-bedroom-looks-simple-and-stylish.jpg

http://www.decoist.com/2013-07-15/striking-wall-clocks-can-give-your-home-a-timeless-and-dynamic-allure/

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.