Amenajari interioare – camere spatioase, living modern

Living modern open space, case si vile spatioase cu amenajari interioare pe masura si mobila lux sunt visul fiecaruia. Cine nu isi doreste o casa cu un living modern spatios? Sau camere mari si spatioase? Sau cine nu viseaza la un living modern open space sau la un dormitor cu mobila lux?

Constructii cu living modern open space.

Cu amenajari interioare potrivite, cu mobilierul, culorile peretilor si tavanului bine selectate si combinate, chiar si un living modern open space sau alte camere spatioase se pot transforma in spatii de locuit confortabile. In functie de dimensiunea spatiului acesta se poate impartii in zone diferite. Mobiliere voluminoase sunt binevenite in locuinte cu living modern open space sau camere spatioase. Canapele care impresioneaza prin proportii si aspect, fotolii mari, mese lungi umple proportional mai bine spatiile mari.

Culori, pardoseli, materiale pentru amenajari interioare

Camere mari spatioase pot fi concepute cu tapeturi moderne, culori indraznete sau cu dungi. Tonuri calde si intense confera unui living modern open space intimitate si confort. In ceea ce priveste pardoseala: Cu diferite pardoseli puteti imparti o camera spatioasa in diferite zone distincte: Un covor moale langa canapea, in zona de relaxare, parchet laminat din Pvc cu decor de piatra in zona bucatariei sau zona de luat masa, iar in zona de locuit un parchet laminat superlucios HDM.

In functie de marimea camerei aceasta se poate imparti in diferite zone:

–         spatiul de bucatarie si zona de luat masa

–         spatiul de locuit si relaxare

–         zona de lucru (biroul)

–         zona de dormit

Pentru fiecare spatiu in parte se pot folosi combinatii de culori, accesorii si decoratiuni specifice domeniului, astfel transformam o camera spatioasa in diferite zone separate, dar totusi unite!

Totodata si cu un concept de iluminat corespunzator creeam atmosfera individuala si confortabila. Lumina moduleaza un living modern open space si-i confera caracter. Astfel, o lumina usoara de fundal, una puternica in zona de lucru (bucatarie, birou, etc.) si pe alocuri unde mai este nevoie se pot raspandi spoturi luminoase pentru a raspandi mai multa vitalitate sunt sursele de lumina necesare pentru o ambienta placuta.

Sursa foto: http://www.stylinrooms.de

 

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.