Amenajare living in stil marin

O amenajare in stil coasta poate fi obtinuta in living doar jucandu-ne cu diferite culori. De exemplu culoarea cerului, marii si a nisipului formeaza o tema de coasta de vis. Aduceti tema de la malul marii in living prin decoratiuni interioare, tesaturi si accesorii de alb calm, denim spalat si nuante racoroase de albastru pentru a crea un spatiu aerisit si primitor.

Despre amenajarea in stil marin s-a vorbit mai detaliat in articolul publicat aici : https://www.constructii24.ro/stilul-marin-in-amenajari-interioare/.

Alegeti pentru peretii livingului o schema de culori vopsite in alb, pentru a crea un spatiu luminos. Lambriurile de culoare alba sau in tonuri neutrale creaza o atmosfera de plaja – completate cu podea de culoarea nisipului sau covor. Completati aceasta pereche cu mobilier tot de culaore alba si o masuta de cafea din rachita.

Stilul marin in living

living in stil marin
living in stil marin

Adaugati pe perete un tablou, tip canvas si accesorizati cu ornamente de plaja (scoici, corali si pietricele colorate de plaja). Un strop de culoare poate fi adus livingului in stil de coasta prin tonuri de corali sau verde de mare. Arta in living – rame in diferite dimensiuni agatate pe perete pentru fotografiile din vacantele de vara.

Pe peretii zugraviti in alb, agatati o oglinda inramata de dimensiune mai mare pentru a reflecta sentimentul de spatiu si lumina.

O particularitate prin peretele zugravit in culoarea gri sau albastru impreuna cu straluciri metalice vor crea o tematica calda de stil de coasta in living.

Culoarea de albastru de coasta functioneaza intr-un living foarte bine atunci, cand este folosit ca si pata de culoare.

Lemnul, cum bine stim, este un material minunat care adauga un farmec aparte de relaxare acestui stil. Optati pentru piese de mobilier artizanale, de exemplu o masa de cafea sau rafturi deschise. Asezati o barca cu vele pe un raft, aranjati pietricele in jur, creand astfel un colt relaxant, ca de litoral.

Sursa poze: https://www.decorpad.com/photo.htm?photoId=94820

http://www.countryliving.com/home-design/decorating-ideas/advice/g1445/beach-house-decorating-0409/?slide=14

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.