Amenajare baie – 3 elemente creative

Orice spatiu din casa va poate oferi sursa de inspiratie si creativitate pentru a amenaja pe placul vostru. Nimeni nu va impune sa va rezumati la mobila si elemente traditionale in design interior. Interiorul casei trebuie sa reflecte personalitate si stilul personal al fiecaruia dintre voi. Cu putin curaj, efectul poate fi surprinzator! Ce spuneti sa va axati mai intai in amenajarea baii?

1. Chiuveta tip acvariu

cada de baie transparenta
cada de baie transparenta

Baia este un spatiu important din intreaga casa, la fel ca oricare alta incapere. Asadar, nu trebuie sa o neglijati din punct de vedere al amenajarii, deoarece exista numeroase solutii creative. Cu siguranta nu v-ati gandit niciodata la amenajarea unui acvariu in baie. Este o idee imaginara, un model neconvetional realizat pentru oferi o atmosfera plina de viata in acest spatiu restrans.

2. Cada de baie transparenta

Amenajarea unei bai nu trebuie sa presupuna doar simetrie si folosirea culorii alb in exces. Confortul este la fel de important, mai ales daca este accentuat de un aspect deosebit. Si ce poate fi mai confortabil decat sa ne lungim seara, istoviti de o zi mult prea lunga de lucru, intr-o cada aparent transparenta? Acesta este designul lui Stern McCafferty care probabil s-a saturat de modelele traditionale si mult prea banale.

3. Covor inspirat din natura

covor de baie
covor de baie

Daca orice alta incapere din casa este reprezentata de cel putin un element care este piesa centrala a incaperii respective, baia nu trebuie sa fie o exceptie. Creativitate nu are limite nici intr-o baie, unde un covor cu iarba abundenta pare sa fie alegerea perfecta pentru un confort suprem. Realizat dintr-o spuma speciala, covorul imita vegetatia naturala prin prezenta „muschilor”. Ingenios, nu-i asa?

Care element pentru baie este preferatul vostru?

Sursapoze: http://cdn.stylisheve.com/wp-content/uploads/2014/09/Bathroom-Design-Ideas-7.jpg

http://cdn.stylisheve.com/wp-content/uploads/2014/09/Bathroom-Design-Ideas-4.jpg

http://cdn.stylisheve.com/wp-content/uploads/2014/09/Bathroom-Design-Ideas-3.jpg

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.