Alegeti rolete pentru ferestre elegante

Doriti ferestre elegante si pline de personalitate? Alegeti roletele de ferestre. Acestea sunt o idee originala, fiind indicate pentru locuintele moderne. Inlocuieste clasicele perdele si jaluzele cu roletele deoarece va protejeaza locuinta de lumina excesiva, dar totodata o si infrumuseteaza.

 

Ce sunt roletele si din ce materiale sunt confectionate?

prs_13478_00_rb_0000Roletele sunt jaluzele orizontale de interior, ce au un mecanism de rulare situat in partea superioara. Acestea pot fi gasite intr-o varietate de materiale si culori, fiind ideale pentru orice incapere din casa. In functie de culorile si de materialele pe care le alegeti, puteti decora ferestrele intr-o maniera cu adevarat unica.

Grad de luminozitate rolete textile

In functie de gusturile si preferintele clientilor, roletele pot fi de mai multe feluri:

  • Rolete textile: acestea sunt confectionate de regula din poliester, bumbac, sau uneori o combinatie dintre cele doua. Printre avantajele oferite de aceste materiale se numara faptul ca sunt usor si simplu de curatat si sunt foarte practice. De asemenea, protejeaza eficient de lumina.
  • Rolete din cauciuc: desi sunt confectionate tot din materiale textile, acestea au insa si un strat de cauciuc care impiedica patrunderea luminii in totalitate. Puteti folosi acest tip de rolete in special in incaperile de dimensiuni mici, care au un grad ridicat de umezeala.
  • Rolete din bambus: materialul natural ofera o atmosfera calda si prietenoasa. Sunt usor de curatat si de intretinut.

 

Avantaje si beneficii oferite

Rolete pentru ferestreDecorarea ferestrelor cu aceste rolete blocheaza eficient lumina, dar ofera si un aspect modern intregii incaperi. Acestea pot fi montate pe orice tip de geam, indiferent de tipul de rama din care este realizat: lemn, aluminiu, PVC.

Roletele sunt usor de actionat deoarece sunt prevazute cu un snur cu bile, avand totodata si un sistem de franare. Sistemul permite de asemenea si reglarea gradului de luminozitate ce patrunde in incapere.

Surse poze:

http://www.weiku.com/products/14040352/Automatic_Roller_Blinds_Curtains_Textile_Fabric_Welding_Machine.html

http://www.rolety-aitix.pl/en/galery.html

http://www.shuttersaustralia.com.au/products/roller-blinds/

http://www.silentgliss-russia.com/go/4E7CHD6V95YELZ4JHW058BG25FH6NLFK

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.