Aduce-ti lumina in casa dvs.!

 

Iluminatul este un lucru foarte important in viata si casa noastra. La serviciu, cand luam masa, la citit, la televizor sau chiar si cand ne relaxam lumina este o necesitate absoluta.

Deci este foarte clar ca, o singura sursa de lumina nu produce suficienta luminozitate si nici nu poate creea o atmosfera relaxanta si adecvata. Asadar fiecare incapere ar trebui sa aiba un concept de iluminat propriu in functie de scopul de utilizare al incaperii respective.

Baia

Aquastep bathroom_white_oak_4vDaca o incapere trebuie iluminata atunci cu siguranta aceea este baia!

Acasa, intr-o baie mare sau mica, cu un concept de iluminat corect se asigura ca baia sa fie revigorarea de dimineata, iar seara o oaza de relaxare pentru stresul de peste zi. Lumina colorata este foarte la moda in baiile moderne. Ea trezeste simturile starii noastre de spirit. O lumina indirecta in timpul dusului si o iluminare ideala a oglinzii pentru ingrijirea corpului fac din baia noastra o adevarata oaza de relaxare si revigorare!

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.