Adaugati culoare in amenajari bucatarii

Fiecare incapere din locuinta ar trebui sa primeasca un strop de culoare, care sa ofere personalitate si sa inveseleasca atmosfera. Bucataria ar trebui sa reprezinta una dintre aceste incaperi, care cu ajutorul culorii sa transmita bunadispozitie si optimism. Este o modalitate ideala cu care sa ne incepem si sa ne terminam ziua. Cateva idei creative va vor ajuta sa animati atmosfera bucatariei si sa o transformati intr-un spatiu primitor.

 

Incepeti cu peretii

amenajare bucatarii
amenajare bucatarii

Primul pas pe care ar trebui sa-l realizati in amenajari bucatarii sunt peretii. Optati pentru culori vesele si aerisite, pe care sa le alternati in mod placut cu alb. Aplicati culoarea aleasa pe un singur perete, pentru a obtine un contrast inedit. Daca toti peretii vor avea aceeasi culoarea, incaperera va parea plata si incarcata.

 

Alegeti dulapuri colorate pentru bucatarii

O alta metoda de a adauga culoare in bucatarie este sa alegeti dulapuri colorate. Daca nu sunteti dispusi sa investiti mult in renovare, optati pentru unul sau doua dulapuri simple pe care sa le inlocuiti cu cele vechi. Sau puteti sa le vopsiti chiar dumneavoastra, cu putina indemanare. Aceasta schimbare colorata va oferi senzatia unei bucatarii moderne si plina de viata.

 

Culoare deasupra blatului de lucru

amenajare bucatarii
amenajare bucatarii

Bucataria poate fi inveselita si cu ajutorul unor materiale colorate, pe care sa le aplicati deasupra blatului de lucru. Acestea pot fi realizate din placi de faianta, mozaic, caramida sau sticla. Efectul va fi un design interior modern, care capteaza atentia oricarei persoane.

 

Nu uitati de accesoriile colorate in bucatarii

Chiar si in bucatarie, trebuie sa fim atenti la detalii. Decorati bucataria cu diferite decoratiuni colorate, precum o vaza cu flori sau ghivece cu plante, tablouri. De asemenea, exista in comert electrocasnice vesele si colorate, necesare oricand in bucatarie: prajitor de paine, mixer, toaster etc.

Va dorim multa inspiratie in amenajarea unei bucatarii colorate, pe placul dumneavoastra!

Sursa foto: http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/02/colorful-blue-kitchen-wall-tiles.jpg

http://www.architectureartdesigns.com/awesome-colorful-kitchen-ideas-made-stylish-with-the-last-trends/

http://www.digsdigs.com/photos/colorful-kitchen-backsplash-ideas-15.jpg

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.