9 sfaturi pentru a alege masuta de cafea ideala

In amenajari living, masutele de cafea sunt piese de mobilier necesare, care completeaza cu succes aspectul incaperii. Cu toate acestea, in cazul unui spatiu mai restrans, putem sa-i gasim locul in orice colt al casei noastre si sa o transformam intr-o adevarata piesa de rezistenta.

masuta1Masuta de cafea – vedeta livingului

Cu ajutorul sfaturilor noastre, vom vedea cum sa facem cele mai potrivite alegeri in momentul in care dorim sa achizitionam o masuta de cafea.

 

  • 1.Alege o masuta de cafea practica si functionala, care pe langa utilitatea sa principala, sa ofere spatiu de depozitare pentru cartile si revistele tale preferate.
  • 2.Indiferent daca este rotunda sau dreptunghiulara, recomandam o masuta din lemn, deoarece face fata cu succes timpului si este usor de intretinut.
  • 3.Masutele cu suprafata din sticla sunt potrivite pentru interioare moderne. Acestea ofera un design minimal intregii incaperi, creand iluzia unui spatiu mai mare.
  • 4.Alege o masuta de cafea cu un design cat mai simplist, care sa nu incarce interiorul camerei.
  • masuta25.Daca dorim ca masuta sa reprezinte piesa de rezistenta a camerei, putem alege un design mai special: o culoare aprinsa sau avand o forma inedita.
  • 6.Inaltimea unei masute ideale nu ar trebui sa depaseasca cu mult din inaltimea patului sau a canapelei.
  • 7.De asemenea, achizitioneaza o masuta care sa nu fie nici prea mica, dar nici foarte mare, astfel incat sa nu te incomodeze cand circuli prin camera. Acest mobilier trebuie sa fie in armonie cu restul incaperii.
  • 8.Opteaza pentru o masuta practica, care sa aiba si rotite. Astfel, iti va fi mult mai usor sa o deplasezi dintr-o camera in alta, dupa bunul plac.
  • masuta39.In cazul in care avem si copii in familie, trebuie sa ne ferim de masutele cu colturi ascuntite. In acest caz, alegerea cea mai potrivita este o masuta de cafea cu model rotund. De asemenea, evitati suprafetele din sticla.

Sursa foto:

http://www.housetohome.co.uk/articles/how-to-buy-a-coffee-table_299085.html

http://vi.sualize.us/credit_living_countryliving_house_diy_picture_pT3h.html

http://www.livecreatingyourself.com/search?updated-max=2012-06-07T10:44:00-05:00&max-results=4&start=8&by-date=false

http://homeinspiring.com/functional-coffee-table-with-storage

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.