9 cladiri cu fete haioase neintentionate

Da, da si cladirea poate avea fata – desigur, aceasta este vazut doar de cine isi poate imagina. Cladiri incantatoare, cum ar fi de exemplu: casa meditenarean, casa de tara, casa contemporana ….nu ratati sa verificati toate pozele facand click aici:

Cu siguranta ati trecut pe langa o cladire si ati avut impresia ca ferestrele si usile seamana cu o fata.

Am colectat astfel de imagini de cladiri, la care, daca ne uitam cu atentie, putem observa ca exprima diferite fete neintentionate in fatade. In functie de forma feresterlor si a usilor, aceste cladiri acopera o gama larga de expresii ale fetei, cum ar fi de exemplu: fericit, speriat, uimit sau somnoros….

Uitati-va peste aceste imagini de cladiri si  🙂

Este un detaliu care ofera caracterul de casa mai mult decat designul actual.

Sa fim sinceri….cati dintre noi am fi crezut ca o cladire ar putea arata fericit sau trist? Este ceva ce ar trebui sa luam in considerare atunci cand discutam despre proiectul casei cu arhitectul nostru, adica sa controlam expresia casei.

Cladirile creative nu implica intotdeauna o tehnologie speciala, este nevoie doar de o minte creativa…

Sursa poze: http://www.tumblr.com/tagged/funny+houses

http://www.pikaland.com/2012/09/11/faces-on-buildings/

http://twistedsifter.com/2012/08/buildings-with-funny-faces-gallery/

 

 

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.