7+1 motive pentru a alege taburet

Scaune, mese, otomani ….  Aceste piese de mobilier sunt foarte utile, dar exista deasemenea si o alta piesa care poate inlocui toate acestea trei: aceasta fiind taburetul. Clasic sau nu, cu siguranta indeplineste o multime de functii.

Dar pentru a ne convinge si mai mult, iata motivele:

 1. Taburet colorat  – deoarece este mic, putem alege in orice culoare vie, radianta. De exemplu intr-o camera in culori neutre poate fi pata de culoare.
 2. combinatie de taburet alb si negru
  combinatie de taburet alb si negru

  Forme geometrice – langa aceste forme, fie patrate sau rotunde, se adapteaza si se portivesc foarte bine taburetele patrate.

 3. Taburet ca suport pentru picioare – da da, un astfel de taburet poate si folosit si ca suport pentru picioare. Se potriveste foarte bine atat in dormitoare cat si in living-uri.
 4. Completare mobilier – living-ul este perfect: avem o canapea frumoasa, se potriveste perfect masuta de cafea, ba chiar si fotoliile sunt in culorile potrivite. Dar totusi parca ar mai fi nevoie de cateva locuri in plus – si aici intervine taburetul.
 5. design interior
  design interior

  Taburet, ca spatiu de depozitare – cum am mentionat si mai sus, taburetul poate indeplini mai multe functii. Taburetul realizat dintr-o bucata de lemn poate fi un spatiu de depozitare perfect de carti – nu este prea confortabil pentru sezut, insa cu ajutorul unei perne putem imbunatati situatia.

 6. Versiuni cu modele – sunt persoane printre noi, care gasesc versiunile unicolore simple, pentru ei este recomandat sa achizitioneze cu modele in dungi, carouri sau alte imprimeuri amuzante. Sunt perfecte si in camera copiilor!!
 7. tabureti in camera copiilor
  tabureti in camera copiilor

  Se potriveste oriunde – si intr-adevar asa este! Un taburet – daca este unicolor- arata bine aproape oriunde asezat, langa orice model. Si, bineinteles, in orice spatiu amenajat, chiar si pe holul locuintei.

 8. Locuri de sezut ascunse – un taburet poate fi ascuns foarte usor sub masa – astfel nu este in drum, insa este la indemana oricand.

 

 

design vesel
design vesel

Taburetii sunt concepute pentru a fi utilizate in perechi, trio sau chiar cvartete. Astfel capata o textura vizuala atragatoare…si flexibilitate. Acestea pot fi folosite separate si mutate acolo unde in acel moment avem nevoie. Puteti opta si pentru tabureti cu modele, insa sa fim atenti ca sa aiba aceasi dimensiune, forma si design. Plasate unul langa celalalt se vor consolida reciproc si apar ca o singura unitate.

Te-am convins stimate cititor sa te gandesti asupra achizitionarii unui taburet? Sau ai deja cumparate? Spune-ne parerea ta despre functionalitatea lor.

Sursa poze:http://cimots.com/living-room-design/decorating-modern-living-room-ottoman-to-create-a-harmonious-look.html/attachment/decorating-modern-living-room-ottoman5

http://www.castrohomefurnishings.com/Ruti-Black-White-Padded-Leather-Glass-Top-Coffee-Table-4-Ottomans-_p_1305.html

http://www.thefootstoolcompany.com/trolley/viewlarge.php?id=818

http://www.sammoore.com/index.cfm/upholstered-armchairs/catalog.product/code/6310.10/becca

http://www.sfxit.com/childrens-chairs-involving-kids-to-gather-with/fantastic-play-room-with-colorful-cube-seats-around-the-long-table-wooden-daybed-and-white-mattress/

 

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.