img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / 7 motive pentru a folosi nuanta de ciocolatiu in amenajarea locuintei

7 motive pentru a folosi nuanta de ciocolatiu in amenajarea locuintei

Ciocolatiul este o nuanta plina de eleganta pe care iubitorii stilului clasic-rafinat o folosesc in amenajarea locuintei. Fiind o varianta cromatica versatila, aceasta poate fi integrata in orice stil de amenajare, asortandu-se cu o gama variata de alte nuante. Creati o atmosfera calda, primitoare si relaxanta in locuinta cu nuanta de ciocolatiu !

Iata cateva motive care va vor convinge ca merita sa utilizati nuanta de ciocolatiu in amenajarea locuintei dvs.!

1. Nuanta de ciocolatiu este universala, fiind potrivita in combinatii cu aproape orice culoare. Flexibilitatea si versatilitatea acesteia o fac sa fie perfecta in combitie cu verde, roz, turcoaz, rosu, alb, albastru si orice alta nuanta complementara. Tonul ciocolatei este calduros si ofera un aer ospitalier oricarei locuintei. Combinat cu piese de mobilier de culoare deschisa, ciocolatiul reprezinta un background unic.

2. Toate nuantele de ciocolatiu (inchis, ciocolata cu lapte, cappuccino) au un impact psihologic pozitiv, atrag atentia spre detalii fine si sunt punctul de atractie al oricarei incaperi.

3. Datorita faptului ca este o culoare calda, ciocolatiul este perfect pentru relaxare si se potriveste excelent in living, dormitor sau orice spatiu alegeti pentru a va relaxa si a va odihni.

scaun ciocolatiu
scaun ciocolatiu

4. Una din cele mai speciale combinatii pe care le puteti incerca, mai ales intr-un living spatios si impunator este cea dintre ciocolatiu inchis si auriu. Aceasta exprima bun gust, rafinament si bogatie.

5. Baie ciocolatie pentru gusturi rafinate! O baie in care predomina nuanta ciocolatie este confortabila si iese din tiparul bailor amenajate in nuante marine (verde, albastru).  Combinata cu crem sau alb, aceasta capata un aer special de eleganta si rafinament.

6. Ciocolatiul este o nuanta pamantie care accentueaza impactul estetic al ghivecelor cu plante in interior si completeaza perfect aerul natural intr-o incapere.

7. Nuanta de ciocolatiu face o pereche speciala cu detaliile din lemn pe care le puteti folosi intr-o camera.  Piesele de mobilier pot fi puse in evidenta in mod exceptional de un tapet ciocolatiu sau de draperii in aceeasi nuanta.

Ciocolatiul reprezinta nuanta perfecta de amenajare pentru orice incapere. Eleganta, calda si primitoare, aceasta culoare unica poate fi combinata in cele mai nebunesti moduri in decorul interior.

 

Sursa poze: http://mylusciouslife.com/wp-content/uploads/galleries/post-2352/thumbnails/Pastels%20in%20home%20decor%20-%20myLusciousLife.com%20-%20Bedroom%20with%20yellow%20and%20chocolate%20styling.jpg

http://st.houzz.com/simgs/464194710fb10492_4-0359/traditional-dining-chairs-and-benches.jpg

 

 

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar