6 idei de utilizare a unui fost semineu

Pe langa functionalitatea sa, semineul reprezinta un element arhitectural valoros si un accent impunator in decorul unei case. In momentul in care ne decidem sa nu-l mai folosim, fara alte complicatii in plus, avem nevoie de idei creative la indemana. In acest articol, va punem la dispozitie 6 idei de utilizare pentru spatiul ramas din semineu.

semineu = spatiu de depozitare
semineu = spatiu de depozitare

In ultimul timp, semineele au inceput sa capteze atentia prin posibilitatea de a oferi un design interior deosebit, care sa puna o amprenta personala asupra incaperii. Astfel, un semineu aparent reprezinta o alternativa eficienta de a profita de acest spatiu in avantajul nostru, fara a ne complica.

 

1. Spatiu de depozitare

O prima idee este de a folosi spatiul lasat de semineu pentru a depozita orice lucru din casa, cum ar fi valizele, cutii din rafie sau din carton in care stocati diverse maruntisuri. Profitati din plin de acest spatiu practic! 

2. Mini biblioteca

semineu = vinoteca proprie
semineu = vinoteca proprie

O idee creativa este de a folosi acest loc pentru a amenaja o mini biblioteca. Daca aveti numeroase carti sau reviste preferate pe care nu aveti unde sa le depozitati, spatiul lasat de semineu este o alegere potrivita. 

3. Etajere practice

Pentru a obtine interioare moderne, cu un plus de stil, va recomandam sa amenajati etajere sau polite pentru suport. Cu ajutorul lor, veti putea aseza diverse decoratiuni interioare precum, rame foto, lumanari sau alte obiecte de decor pe placul vostru. 

4. Vinoteca proprie

Cu siguranta nu v-ar fi trecut prin cap amenajarea vinurilor voastre preferate, de colectie in acest loc atipic. Fie sunteti pasionati de acest domeniu, sau pur si simplu vinurile reprezinta o placere vinovata, acest loc este ideal pentru aceasta intrebuintare. Trebuie doar sa achizitionati un sistem de prindere inteligent pentru a va mandri cu aceasta colectie de vinuri. 

5. Loc pentru plante si flori de decor

semineu = loc pentru tablou
semineu = loc pentru tablou

Plantele mari si vazele cu flori pot fi amenajate cu usurinta in acest spatiu eficient, care sa reprezinte punctul de atractie a incaperii respective. Cu siguranta, oricine va aprecia aceasta oaza plina de viata!

6. Loc pentru tablou

Fara a mai sacrifica peretele, tabloul preferat poate fi amenajat in spatiul semineului. Decorul va fi neconventional si va oferi echilibru incaperii.

Voua care idee va place mai mult?

Sursa poze: http://www.pinterest.com/pin/52424783135710951/

http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2012/12/bookshelf.jpg

http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2012/12/wine-holder.jpg

http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2012/12/glass-fireplace-decor.jpg

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.