5 trenduri de toamna 2013

Unele trenduri se mentin, insa in fiecare sezon al anului apar noi trenduri in amenajari interioare, care sa improspateze vizual orice incapere din casa. Mai este putin si intampinam toamna asa cum se cuvine, iar trendurile de toamna si-au anuntat deja aparitia. In acest articol, va invitam sa descoperim culorile si noutatile din aceasta toamna.
 

1. Culorile toamnei 2013

Compania Pantone a anuntat la inceputul anului ca verdele smarald este culoarea anului 2013. Aceasta culoare se va mentine pana la sfarsitul anului, insa toamna aceasta au aparut alte culori care vor fi utilizate de designerii interiori. Denumirile exact le veti putea urmari in poza din acest articol, insa in mare culorile sunt urmatoarele: rosu, albastru, verde tei, verde inchis etc.

 

culori toamna
culori toamna

2. Combinatia rosu/albastru

Combinatia vedeta a sezonului de toamna este reprezentata de culorile rosu si albastru. Cu toate ca aceste culori se regasesc in tema marina a verii, iata ca vor sa ofere o noua infatisare toamnei. Si ii sta bine asa. Rosu este o culoare puternica, tare, iar albastrul o mai tempereaza, fiind o culoare rece. Folosite impreuna, cele doua culori de interior ofera un impact vizual spectaculos in design interior, care nu poate fi ignorat asa usor. Acestea pot fi utilizate atat in finisaje si mobila, cat si in decoratiuni interioare si materiale textile. Oricare ar fi alegerea voastra, rezultatul va fi unul cu totul special.

 

trenduri toamna
trenduri toamna

3. Variatiuni ale lemnului

Lemnul este unul dintre elementele principale in amenajari interioare din aceasta toamna. Folosit in piesele de mobilier cu diferite texturi, placi sau forme, lemnul se poate transforma intr-un material cheie al camerei.

 

4. Combinatii de materiale in stil „patchwork”

Cu siguranta veti gasi in comert din aceasta toamna piese de mobilier si accesorii realizate din diverse materiale, culori si combinatii interesante. Daca sunteti o persoana nonconformista, indrazniti sa incercati acest stil.

 

trenduri toamna
trenduri toamna

5. Imprimeurile sunt mereu in trend

Stilul chevron (in zig zag) va fi din nou la mare cautare in aceasta toamna. Trebuie sa recunoastem ca prinde popularitate, datorita faptului ca ofera personalitate in orice interior. De data aceasta, vor fi diferite directia si latimea liniilor, dar si culorile.

 

Sursa poze:http://pinterest.com/pin/336995984587723372/

http://www.pantone.com/images/pages/21057/colors.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/07/Patchwork-armoire.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/07/Patchwork-pillow-with-black-stripes.jpg

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.