5 stiluri de decor in tendinte pentru un living elegant

Asa cum ne-am obisnuit, designul interior vine in fiecare an si in fiecare sezon cu noi tendinte. Daca simtiti nevoia unei schimbari si nu stiti ce stil de amenajare sa alegeti pentru locuinta dvs., noi v-am pregatit cateva idei pe care le puteti incerca. Aceste cinci stiluri de decor sunt ultimele tendinte in amenajarea living-ului. Culorile vii, piesele de mobilier speciale si decoratiunile elegante va pot ajuta sa creati un living cu o atmosfera tonica si plina de energie, pentru a primi invitatii.

 

Stilul Florence

Stilul Florence este perfect pentru persoanele conservatoare, care iubesc traditia si sunt ancorate in prezent, dar se gandesc cu drag la trecut. Acest stil de decor pune accent in primul rand pe tesaturile elegante combinate subtil cu nuantele cromatice ale peretilor. Daca va ganditi sa adoptati acest stil de amenajare pentru living, va spunem faptul ca este caracterizat de accesorii din damasc si perne cu broderii si franjuri. Stilul Florence este imbinarea perfecta de unicitate, eleganta si inedit.

 

Stilul nautic

Motivele si elementele tibetane, covoarele din lana si accesoriile din lemn sunt principalele caracteristici ale stilului nautic modern. Un living amenajat in stil nautic este reprezentat astfel: un semineu, o masa laterala si mobilierul incoporat in pereti. Culorile discrete si modelele blande si diafane de tapiterie ofera o de exceptionala eleganta linving-ului nautic.

Stilul rustic in living

living vintage
living vintage

Cei care cauta sa decoreze sufrageria in stilul rustic sunt cei traditionalisti si conservatori. Stilul rustic este o imbinare de mai multe tipuri de lemn, ce se intalneste nu numai in piesele de mobilier, dar si in accesorii si decoratiuni. In ceea ce priveste nuantele cele mai potrivite acestui stil, vorbim de mustar, galbe si gri. Acestea creeaza un contrast surprinzator, placut si relaxant.

Stilul statement

Pentru a crea un living in stil statement aveti nevoie de tablouri si piese de mobilier sculptate, flancate de un semineu din piatra intr-un ton mediteraneean vechi. Alte elemente pe care le puteti adauga intr-un living in stil statement sunt materiale textile aspect vechi/vintage, lazi din lemn sculptate, suporturi de lumanari din fier forjat. Cea mai potrivita descriere a acestui stil este decor plin de grandoare si opulenta.Stilul clasic-vintage

Aduceti o atmosfera speciala in living -ul dvs. cu ajutorul stilului de amenajare clasic-vintage. Mobilierul din molid cerat si pernele artizanale din tesaturi de epoca pentru canapele si fotolii sunt esentiale pentru a crea un living in stil clasic-vintage. Luminos si relaxant, acest decor va va duce cu gandul la o atmosfera frantuzeasca autentica.

Sursa poze: http://st.houzz.com/simgs/4e61cb420019862a_4-0029/traditional-living-room.jpg

http://flatideas.com/wp-content/uploads/2013/03/vintage-living-room.jpg

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.