5 spații din casa ta care merită să cheltuiești un pic mai mult pentru decorare

Atunci când îți decorezi casa, este important să fii atent care sunt 5 spații din casa ta care merită să cheltuiești un pic mai mult pentru decorare si unde îți cheltuiești banii. Unele zone sunt mai importante decât altele și merită să investești un pic mai mult în ele.

Bucătăriile și băile sunt, de obicei, cele două zone în care oamenii sunt dispuși să se răsfețe. Acest lucru se datorează faptului că acestea sunt de obicei cele mai folosite încăperi din casă și au, de asemenea, un impact mare asupra valorii de revânzare. Dacă plănuiți să vă vindeți casa în viitor, merită să investiți niște bani în plus în aceste încăperi.

În această postare pe blog, vom discuta despre 5 spații din casa ta care merită să cheltuiești puțin mai mult pentru decor!

Visul femeii - bucătăria

Bucătăria, cunoscută adesea ca fiind “inima” unei case, este considerată de obicei centrul unei locuințe. În majoritatea locuințelor, aici se adună oamenii și se servește cina. Multe bucătării includ un plan deschis în care masa din bucătărie devine punctul central. Oamenii acordă o mai mare atenție zonei în care mănâncă, investind în mese, scaune și taburete de bar noi. Își modernizează blaturile din bucătărie cu materiale luxoase, cum ar fi granitul sau cuarțul, și adaugă noi aparate electrocasnice pentru a crește valoarea spațiului.

Sfat: Dacă doriți să adăugați o notă de lux bucătăriei dvs. fără a cheltui prea mulți bani, luați în considerare investiția în vase de gătit sau veselă de înaltă calitate. Acest lucru va ridica aspectul spațiului dvs. și vă va face să vă simțiți ca un bucătar gourmet!

Baia - o oază de relaxare

Baia este adesea văzută ca un loc de relaxare. Este locul în care oamenii merg să se relaxeze după o zi lungă sau să se pregătească pentru o ieșire în oraș. Din acest motiv, mulți oameni cheltuiesc mai mulți bani pentru a-și decora băile. Acest lucru poate include orice, de la o nouă pardoseală de gresie până la o cadă de baie luxoasă.

Sfat: Dacă doriți să adăugați o notă de lux în baia dvs. fără a cheltui prea mulți bani, luați în considerare investiția în prosoape și covorașe de baie de înaltă calitate. Acest lucru va ridica aspectul spațiului dvs. și vă va face să vă simțiți ca un rege sau o regină.

Biroul de acasă - spațiul în care să fii șeful

Biroul de acasă este adesea văzut ca fiind spațiul în care să fii șeful propriei tale afaceri. Și cum munca de la distanță devine din ce în ce mai populară, investiția într-un birou acasă frumos și confortabil are mult sens.

Acesta este locul în care vă faceți treaba, dați telefoane importante și vă ocupați de afaceri. Din acest motiv, acest spațiu trebuie să aibă un aspect profesional și îngrijit. Mulți oameni investesc în mobilier nou, decor și depozitare pentru a-și face biroul de acasă cât mai bun.

Sfat: Dacă doriți să adăugați o notă de lux biroului dvs. de acasă fără să cheltuiți prea mulți bani, luați în considerare investiția în papetărie și articole de birotică de înaltă calitate. Acest lucru va ridica aspectul spațiului dvs. și vă va face să vă simțiți ca un CEO al propriei companii.

Camera de zi - spațiul în care te relaxezi și te distrezi

Camera de zi este văzută ca un spațiu în care te relaxezi, te întâlnești cu prietenii și te distrezi. Acesta este locul unde oamenii se adună pentru a se uita la televizor, a se juca sau pur și simplu pentru a petrece timp împreună. Din acest motiv, mulți oameni investesc în mobilier confortabil, decor și sisteme de divertisment.

Sfat: Dacă doriți să adăugați o notă de lux în sufrageria dvs. fără a cheltui prea mulți bani, luați în considerare investiția în perne și pături de înaltă calitate. Acest lucru va ridica aspectul spațiului dvs. și vă va face să vă simțiți ca la un hotel de cinci stele.

Dormitorul - spațiul pentru odihnă și reîncărcare

Dormitorul este spațiul de odihnă și de reîncărcare. Acesta este locul în care oamenii se retrag la sfârșitul unei zile lungi sau atunci când au nevoie de puțin timp singuri. Din acest motiv, majoritatea oamenilor investesc în paturi confortabile, decoruri liniștite, lumini speciale și sisteme de sunet.

Sfat: Dacă doriți să adăugați o notă de lux dormitorului dvs. fără a cheltui prea mulți bani, luați în considerare investiția în lenjerie de pat și cearceafuri de înaltă calitate. Acest lucru va ridica aspectul spațiului dvs. și vă va face să vă simțiți ca la un spa.

Multe idei de decorare gasesti aici 

Faceți din casa dvs. un paradis al stilului dvs.

Casa ta ar trebui să fie o reflectare a stilului tău personal. Ar trebui să fie un loc în care vă simțiți confortabil și vă puteți relaxa. Investind în decor pentru casa ta, o poți transforma într-un refugiu care să reflecte stilul și personalitatea ta unică.

Acestea sunt doar câteva exemple de spații din casa ta care merită să cheltuiești ceva bani în plus pentru decor! Investind în aceste zone, veți putea crea o casă elegantă și primitoare, care va fi invidiată de toți prietenii și familia dumneavoastră. Așadar, ce mai aștepți? Începeți astăzi!

Care sunt alte spații din casa ta care merită să cheltuiești un pic mai mult pe decor? Vă mulțumim că ați citit! 🙂

Sper că acest lucru vă oferă puțină inspirație pentru decorarea propriei case.

 

 

Photo credits:

Photo by Mark McCammon from Pexels

Photo by Monstera from Pexels

Photo by Ken Tomita from Pexels

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.