img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / 5 moduri inedite pentru a decora casa cu flori proaspete

5 moduri inedite pentru a decora casa cu flori proaspete

Iata ca am intrat oficial si in anotimpul de primavara! Aceasta a inceput deja sa isi intre in drepturi, iar florile specifice acestui sezon au inceput deja sa inveseleasca casele noastre. In aceasta primavara, va propunem optati pentru cateva din ideile noastre de amenajare cu flori proaspete, pentru a va bucura de o atmosfera proaspata si plina de energie in casa.

Iata cateva maniere originale si de efect de a decora casa cu flori proaspete!

aranjament de primavara
aranjament de primavara

1.Flori in sticla

Daca sunteti o fire romantica si melancolica, ce adora amenajarile diafane si gingase, atunci puteti aseza cateva lalele viu colorate intr-o sticluta mica, transparenta. Eleganta si simplitatea acesteia va inveseli locuinta intr-un mod unic!

2.Flori in cutii de lemn

Aranjamentele in cutii de lemn sunt un must-have in aceasta primavara! Inspirate din stilul de amenajare GreenHome, aranjamentele sunt combinatia ideala dintre rustic si modern, care o sa ofere acel plus de originalitate in casa dvs. Umpleti o cutie de lemn cu flori de primavara colorate (lalele, narcise, frezii, zambile) si legati cu o banda eleganta tot aranjamentul. Rezultatul va fi unul extrem de original si surprinzator.

 

3.Flori in cani din portelan

decor de primavara cu flori
decor de primavara cu flori

Pentru a crea o atmosfera placuta in casa si pentru a aduce un strop de prospetime, puteti aseza florile preferate de primavara in cateva cani micute din ceramica. Acestea vor anima rapid spatiul si vor oferi o caldura aparte oricarui spatiu. Tip: pentru un efect cromatic deosebit, recomandarea noastra este sa folositi cani de ceramica albe, pe care sa le umpleti cu aranjamente multicolore. Contrastul este cu adevarat extraordinar!

4.Flori in boluri de sticla

Bolurile mari din sticla va ajuta sa creati un decor spectaculos si original pe masa din living. Un buchet de lalelele viu colorate intr-un bol de sticla cu picior, usor inclinat vor arata perfect si vor iesi cu siguranta in evidenta prin ineditul lor!

5.Flori in cani vintage

Daca iubiti decorul vintage si doriti sa aduceti un plus de culoare in casa, va sfatuim sa asezati buchetele de flori de primavara intr-o cana inalta, pe care sa o asezati pe un scaun. In functie de spatiul avut la dispozitie, puteti opta chiar pentru doua sau mai multe astfel de aranjamente vintage inedite. Pentru un impact si mai mare, puteti folosi cat mai multe flori in nuante pastelate.

Aduceti primavara in casa cu aceste aranjamente florale unice! Ideile sunt usor de pus in practica, iar efectele sunt spectaculoase!

Sursa poze:  http://rustic-crafts.com/wp-content/uploads/2012/04/peach-flowers-glass-bottles.jpg

http://petalandjoy.files.wordpress.com/2013/02/orange-tulip.jpg

http://lh6.ggpht.com/-U-H-v7MuYJM/UVIqaBx7pOI/AAAAAAAAT2o/E3Rp1SOeWIE/Blog%252520Spring%252520Flowers%252520Kari_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar