5 idei simple pentru a redecora orice interior

Daca iti doresti sa schimbi decorul unei incaperi intr-un mod rapid si accesibil, atunci axeaza-te pe detaliile din design interior. Printre cateva idei simple, intregul decor poate fi improspatat, inveselit si accentuat pentru a schimba atmosfera atunci cand te plictisesti. Este absolut normal sa iti doresti asta, avand in vedere ca fiecare sezon ne schimba in totalitate starea de spirit.

1. Materiale textile

redecorare interior
redecorare interior

O modalitate simpla si accesibila este sa schimbi in totalitate materialele textile din incapere. Astfel, draperia/perdeaua, pernele, covorul pot fi inlocuite cu alternative pe placul tau. Acum ca toamna ne-a batut curajoasa la usa, poti apela chiar la culorile ei si detaliile care o reprezinta. Opteaza pentru o culoare interior care se afla printre preferintele tale sau de ce nu, in tendintele sezonului respectiv.

2. Accente puternice pe pereti

Peretele dintr-o incapere iti ofera posibilitatea cea mai la indemana de a apela la o schimbare radicala. Vopseste-l in intregime in culoarea pe care ti-o doresti sau apeleaza la un singur perete daca iti doresti un efect creativ. Pentru a obtine un finisaj neconventional, exista tapeturi moderne, stickere de pereti care se aplica cu usurinta si nu afecteaza suprafata peretelui. Cu siguranta stii deja ce ti-as dori pe perete, nu-i asa?

3. Design interior plin de viata

creativitate pentru un interior fabulos
creativitate pentru un interior fabulos

Acest lucru se poate aplica cu ajutorul plantelor si al florilor in orice incapere din casa. Plante mici sau inalte in ghivece simple sau colorate sau florile tale preferate vor inveseli instantaneu atmosfera dintr-o incapere.

4. Decoratiuni interioare

O oglinda supradimensionata pe perete sau sprijinita de perete cu siguranta ofera un aspect luminos si transforma imediat orice interior. De asemenea, un tablou interesant sau cateva tablouri de dimensionate aranjate interesant pe perete, pot schimba deja intreaga atmosfera. Daca ai obiecte de decor preferate nu le ascunde si ilustreaza-le in prim plan pentru a improspata interiorul respectiv.

5. Detalii care conteaza

interioarele prind viata
interioarele prind viata

Orice interior are nevoie de cateva detalii care cu siguranta nu trec neobservate. O masuta de cafea creativa, un taburete integrat impreuna cu mobilierul din incapere, un candelabru cu finisaj lucios sau o lampa de podea cu lustra larga vor fi suficiente pentru a schimba decorul in design interior.

Asadar, ai la dispozitie aceste idei pentru a deveni creativ in incaperea pe care doresti sa o reimprospatezi. Mult succes!

Sursa poze:
http://www.digsdigs.com/photos/7-cool-tips-to-easily-renovate-your-living-room-13-554×556.png
http://www.digsdigs.com/photos/7-cool-tips-to-easily-renovate-your-living-room-11-554×550.png
http://www.digsdigs.com/photos/7-cool-tips-to-easily-renovate-your-living-room-2-554×555.png
http://www.digsdigs.com/photos/7-cool-tips-to-easily-renovate-your-living-room-17-554×554.png

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.