5 idei depozitare sub masuta de cafea

Locurile de depozitare sunt importante in orice incapere deoarece ne ajuta sa economisim spatiu si sa gasim solutii eficiente pentru obiecte sau lucruri pe care nu le folosim constant. In amenajari interioare living, masuta de cafea este un mobilier nelipsiti care ne poate fi de folos in nenumarate moduri. De exemplu, pentru depozitarea lucrurilor intr-un mod estetic si eficient.

1. Depozitare scaune

idei de depozitare sub masuta de cafea
idei de depozitare sub masuta de cafea

Daca masuta de cafea se afla la o inaltime suficient de mare fata de pardosea, atunci este un spatiu de depozitare practic pentru scaune. Modelele de scaune tip taburet pot fi amenajate suv masuta de cafea, pentru a ocupa mai putin spatiu in living. In plus, in momentul in care aveti musafiri le veti avea  mult mai repede la indemana.

2. Spatiu pentru lectura periodica

pentru lectura periodica
pentru lectura periodica

Fie ca masuta de cafea dispune de un raft special de depozitare sau nu, puteti aseza revistele sau cartile preferate sub masuta. Astfel, in momentele in care va lungiti pe canapea, veti avea un motiv rapid pentru o lectura relaxanta in timpul liber.

3. Depozitare sub masuta de cafea pentru maruntisuri

Sub aceasta piesa de mobilier necesara in amenajari living, puteti oricand amenaja cateva cosulete din bambus sau rafie. Acestea sunt ideale pentru toate acele maruntisuri la care nu le gasesti locul in alt mod.

4. Cat mai multe perne in living

depozitare pentru maruntisuri
depozitare pentru maruntisuri

Un living modern si confortabil este dorinta fiecaruia dintre noi. Pentru a obtine aceasta atmosfera relaxanta, pernele trebuie sa fie prezente in orice moment. Apelati la cat mai multe perne, iar cand nu mai aveti nevoie de ele, le puteti oricand aseza sub masuta de cafea. Astfel organizarea in living nu va fi afectata cu nimic.

5. Cafea in orice moment

Cafeaua va fi mereu un motiv excelent de socializare alaturi de prieteni. Asadar, va puteti pregati din timp pentru aceasta intalnire si sa pastrati ca si rezerva tava de servire si paharele de cafea sub masa din living.

Sursa poze: http://www.digsdigs.com/photos/storage-space-under-the-coffee-table-ideas-7.jpg

http://www.digsdigs.com/photos/storage-space-under-the-coffee-table-ideas-3.jpg

http://www.apartmenttherapy.com/the-new-prettiness-the-resurgence-of-traditional-femininity-in-decor-166266

http://www.ballarddesigns.com/woven-baskets/accessories/storage-baskets/241165?defattrib=&defattribvalue=&listIndex=21&SourceCode=PINTMERC&cm_mmc=Pinterest-_-Mercent-_-general-_-prodlink&mr:trackingCode=D35B0096-E448-E311-9917-001B2163195C&mr:referralID=NA

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.