5 idei de reconditionare roti de bicicleta

Este un sezon excelent pentru a scoate bicicleta la plimbari prelungite prin oras si sa va bucurati de razele de soare. Dar ce faceti cand aveti o bicicleta mai veche si nu va lasa sufletul sa o aruncati?Exista numeroase moduri prin care puteti reutiliza rotile unei biciclete de exemplu, pentru decoruri interesante in design interior sau exterior. Descoperiti mai jos propunerile noastre.

1. Reconditionare: ceas vintage in design interior

spatiu pentru poze
spatiu pentru poze

O idee este sa realizati un ceas deosebit cu aspect vintage cu ajutorul unei roti de bicicleta. Pe hol sau in bucatarie, un astfel de ceas va oferi un design interior deosebit care va fi apreciat prin orginalitatea sa.

2. Reconditionare: spatiu de depozitare pentru poze

Rotile de bicicleta pot fi un aranjament dormitor ingenios cu un strop de creativitate. Astfel, ele pot fi utilizate ca si suport de perete pentru amintirile voastre din calatorii si alte poze preferate care va fac sa zambiti in fiecare zi.

3. Reconditionare: suport practic in bucatarie

suport practic in bucatarie
suport practic in bucatarie

O alta idee interesanta este sa utilizati roti de bicicleta ca si suport practic in bucatarie pentru diverse oale si tigai. Aveti nevoie de niste aplice pentru a prinde rotile de bicicleta de tavan si carlige de prindere pentru accesoriile din bucatarie.

4. Reconditionare: candelabru luminos in dormitor

decor ingenios pentru flori
decor ingenios pentru flori

Rotile de bicicleta pot reprezenta un accesoriu romantic in amenajari dormitoare. Optati pentru un candelabru cu luminite care sa ofere o atmosfera visatoare in fiecare seara. Cateodata simtim nevoia unui astfel de decor, nu-i asa?

5. Reconditionare: decor ingenios pentru flori

Pentru un decor deosebit in gradina, va sugeram sa utilizati rotile de bicicleta pentru a amenaja florile voastre preferate. Nu numai ca vor oferi un decor deosebit gradinii, dar pot fi utilizate si pentru amenajarea unei petreceri in aer liber. Iata o idee creativa si pentru iubitorii de flori!

 Voua care dintre aceste idei va place mai mult?

 Sursa poze: http://justimagine-ddoc.com/crafts/old-bike-wheels-reused/?pid=10257

http://www.architectureartdesigns.com/wp-content/uploads/2014/04/345.jpg

http://www.architectureartdesigns.com/wp-content/uploads/2014/04/445.jpg

http://www.architectureartdesigns.com/wp-content/uploads/2014/04/1438.jpg

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.