5 idei de depozitare in living

Cand vine vorba de depozitarea lucrurilor marunte, de cele mai multe ori ramanem in pana de idei deoarece este foarte usor sa stricam aspectul estetic al locuintei. In acest articol, va vom oferi 5 idei practice de depozitare in living, fara a strica atmosfera relaxanta si comoda pe care a-ti creat-o cu ajutorul unui decor deosebit. 

 

1. Mobilier multifunctional – depozitare excelenta

In amenajari living, folosirea unui mobilier multifunctional este o idee excelenta deoarece veti economisi spatiu suficient in incapere. De exemplu, achizitionati o masuta de cafea cu sertare in care sa va depozitati revistele sau cartile preferate. Aceasta se utilizeaza normal si ca loc de servit cafeaua alaturi de prietenii vostri.

De asemenea, puteti apela la un mobilier cu mai multe etajere, pe care sa va amenajati vechiul pick-up audio si discurile voastre de epoca.

 

2. Umpleti spatiile goale

In cazul in care aveti corpuri de mobilier cu spatii goale in camera de zi, le puteti umple cu cosulete din rafie sau cutii de carton simple. Astfel, va veti incadra intr-un buget accesibil pentru decorul incaperii.

 

 

 

 

 

3. Folositi zonele ignorate

De cele mai multe ori avem tendinta de a ignora anumite zone din incapere, precum colturile unei camere sau spatiul de sub scari. Profita de fiecare zona pentru a decora cat mai inteligent!

 

4. Apelati la pereti

Peretii sunt un loc de depozitare eficient in orice incapere, de care este bine sa profitati. Fara a incarca in mod exagerat peretii, optati pentru cateva etajere simple de depozitare. Un alt exemplu este sa reconditionati o lada mai veche, sa o vopsiti si apoi sa o folositi ca si spatiu de depozitare pentru perete sub forma unei mici biblioteci.

Ce parere aveti de aceste idei de depozitare pentru living? Care idee va place mai mult?

Sursa poze: http://www.pinterest.com/pin/357895501609493203/

http://www.pinterest.com/pin/248964685623599048/

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2014/01/154.jpg

http://www.shelterness.com/pictures/living-room-storage-ideas-8-500×500.jpg

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.