img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / 5 idei de decor cu sticle de vin reciclate

5 idei de decor cu sticle de vin reciclate

Vinurile se afla pe lista bauturilor preferate, insa o sticla de vin goala poate fi la fel de valoroasa ca si licoarea in sine. Data viitoare, va sfatuim sa nu aruncati sticlele de vin si sa le reutilizati in design interior. Puteti realiza chiar voi obiectul dorit sau sa apelati la un specialist. Noi va oferim 5 idei de decor cu sticle de vin reciclate.

 

1. Mobilier inedit: masuta de cafea din sticle de vin

masuta de cafea
masuta de cafea

In primul rand, aveti nevoie de un cutit de taiat sticla si un sablon de taiere, care va permit taierera precisa a sticlei. Pentru a realiza un mobilier deosebit precum o masuta de cafea, aveti nevoie de o bucata de lemn. Intr-un mod creativ, asezati sticlele de vin taiate dedesubt, fixati-le bine si decorati-le cu florile preferate. Nu-i asa ca arata spectaculos?

 

2. Candelabru cu efect inedit

candelabru cu sticle de vin
candelabru cu sticle de vin

In design interior, prezenta unui candelabru va oferi mereu un plus de eleganta in incapere. De aceea, cateva sticle de vin aranjate cu grija in jurul unei lustre simple cu siguranta vor face diferenta. Pentru aceasta metoda, obtineti toate detaliile pentru a urma pasii corecti.

 

3. Veioza cu suport din sticle de vin

veioze din sticla de vin
veioze din sticla de vin

O lampa mai veche poate fi reconditionata intr-un mod inedit cu o sticla de vin goala. Fixati bine abajurul de sticla de vin, iar pentru un plus de creativitate puneti in sticla o instalatie colorata cu luminite. In momentul in care vor fi aprinse, vor oferi o atmosfera romantica in dormitor.

 

4. Suport flori din sticle de vin

Sticlele goale de vin pot fi utilizate pentru suportul florilor voastre preferate de sezon. Sticlele pot fi folosite pur si simplu ca inlocuitor de vaze de flori, sau atarnate intr-un mod creativ in gradina. Totul tine de imaginatia voastra!

 

5. Decoratiuni interioare cu lumanari

Pentru a realiza decoratiuni interioare cu lumanari in interiorul sticlelor, taiati sticla mai mult de jumatate si amenajati decoruri luminoase in design interior. De asemenea, puteti realiza si o combinatie de sticle de vin vopsite in culori diferite cu lumanari si flori pentru un efect deosebit.

Va dorim mult succes!

Sursa poze: http://cdn.designrulz.com/wp-content/uploads/2012/08/wine-bottle-deisgnrulz-023.jpg

http://cdn.designrulz.com/wp-content/uploads/2012/08/wine-bottle-deisgnrulz-01.jpg

http://cdn.designrulz.com/wp-content/uploads/2012/08/wine-bottle-deisgnrulz-011.jpg

http://375732193.r.cdn77.net/images/2014/01/wine-bottle-art-20-Creative-Inspiring-Ideas-of-How-to-Recycle-Wine-Bottles-Into-Pieces-of-Art-homesthetics-4.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar