5 exemple de case si vile hollywoodiene

Cu toti avem actrite si actori de filme preferati. Ne uitam la acelasi film de mai multe ori pentru ca joaca actrita / actorul nostru iubit. De multe ori ne intrebam in ce case si vile locuiesc si ce stil de amenajari prefera aceste vedete?

In acest articol voi incerca sa va prezint cateva case si vile ale vedetelor de filme preferate:

Case si vile de lux la Hollywood

1.julia_roberts_house

1. Julia Roberts, cunoscuta din filmul “Pretty Woman”, o actrita deosebita, care prin discretia ei se tine departe de revistele de scandaluri. Traieste impreuna cu familia intr-o vila din Malibu, cu o suprafata de 6000 m², cu teren de tenis si piscina. La renovarea vilei s-au folosit materiale scumpe si durabile, panouri solare montate pe 3 acoperisuri pentru valorificarea energiei climatice naturale. Ultima data a jucat rolul Reginei malefice din filmul “Mirror Mirror”. Este si imaginea firmei de cosmetice binecunoscuta de noi, Lancôme.

Sursa: http://www.slackermovieblog.com/2012/03/top-5-movie-guide-julia-roberts.html

http://oneheartchannel.wordpress.com/2010/04/17/7-green-celebrity-homes/

 

2.tom_hanks_house
2.tom_hanks_house

2. Tom Hanks, pe numele lui adevarat Thomas Jeffrey, este un actor american, producator, scriitor si director. Traieste intr-o vila cu o suprafata cu mult peste 10000 m²  in apropriere de Malibu si Santa Monica. Vila avand 2 nivele de locuit si 3 nivele open space, in curte cu o piscina mare, fiind evidentiata de Pacific Palisades din fundal. Este cunoscut pentru rolurile din filmele: “The Da Vinci Code”, “Apollo 13”, “Sleeplees in Seattle”, “Catch Me If You Can”, etc.

Sursa: http://www.bornrich.com/entry/tom-hanks-buys-the-most-expensive-house-in-la/

Vedete Hollywood, case si vile, stiluri de amenajari interioare

3. Sharon Yvonne Stone filmeaza  in aceasta luna alaturi de Andy Garcia  pentru filmul “What About Love” pe Transfagarasan, in Romania. Fiind cunoscuta atat ca actrita, cat si ca producator de filme si model. A jucat in filmele “Basic Instinct”-erotic thriller, “Casino”, “Alpha Dog”-alaturi de Bruce Willis. Traieste in Beverly Hills, intr-un conac spectaculos, inconjurat de natura, o multime de copaci, facand-ul astfel o casa foarte confortabila si frumoasa. Casa este impartita in 2: o cladire principala si o casa de oaspeti, avand camere mobilate cu bun gust, bucatarie imensa, gratar in curte, teren de tenis, centru spa si piscina. Camerele au ferestre uriase, parchet si covoare in camere, seminee. In bucatarie totul este din lemn, cu o insula in centru. (Vezi foto titlu articol)

Sursa: http://www.roomu.net/architecture/home-sharon-stone.html

 

3.nicolas-cage
3.nicolas-cage

4. Nicolas Cage este speudonimul lui Nicolas Kim Coppola, un actor, producator si director american. Jucand in multe filme, in total depasind 60 de filme: “Face-Off”, “Ghost Rider”, “Knowing”, “Honeymoon in Vegas” etc. Este la a treia casatorie, acum cu Alice Kim Cage si locuiesc in Bel-Air. Casa are 11000 m², 2 etaje, o fantana frumoasa in curtea din fata, o piscina de inot cu dimensiuni olimpice si o casa cu 2 dormitoare pentru oaspeti.

Sursa: http://www.livingdesignhome.com/2011/03/nicolas-cages-house/

http://en.wikipedia.org/wiki/Nicolas_Cage

4.gwyneth_paltrow
4.gwyneth_paltrow

5. Actrita Gwyneth Paltrow, impreuna cu sotul ei, Chris Martin au cumparat o mosie spectaculoasa pe Westside LA in acest an. Casa este uriasa, de culoare alba, are numeroase camera amenajate cu stil si o gradina uriasa pentru diferite evenimente in familie. Actrita a devenit cunoscuta jucand in filmele: “Shout”, “Shakespeare in Love”, “The Avenger”, “Iron Man”.

Sursa:http://gossip.whyfame.com/gwyneth-paltrow-buys-house-18422

http://www.cinemarx.ro/persoane/poze/Gwyneth-Paltrow-6790,20517.html#photo

 

Ce ziceti de clasamentul de case si vile prezentat mai sus?  Care sunt actorii dumneavoastra preferati? Ce parere aveti despre aceste case si vile?

Asteptam cu mare interes un clasament realizat de dumneavoastra prin prezentarea de case si vile ale actorilor preferati.

 

 

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.