img
Home / Dormitor / 5 dormitoare cu design nonconformist

5 dormitoare cu design nonconformist

Atunci cand amenajati dormitorul dvs., este bine sa luati in considerare faptul ca stilul decorativ ales sa mizeze pe functionalitate si simt practic, dar si pe aspectul estetic. Functionalitatea si simtul practic se refera la modul in care combinati fiecare element pentru a valorifica spatiul avut la dispozitie, dar si pentru a va bucura de confort si relaxare. Aspectul estetic este modul in care ne folosim creativitatea pentru a decora incaperea in modul in care ne defineste cel mai bine.

Aceste 5 dormitoare cu un design nonconformist, din case sau hoteluri de lux, si-au castigat un loc pe lista celor mai extravagante incaperi din lume. Haideti sa vedem impreuna cateva idei creative de amenajare a dormitorului!

 

Dormitoare cu piscina

Daca iubiti sporturile de apa, in special inotul, alegeti acest dormitor cu piscina! Nimic nu se compara cu o baie in piscina, apoi cu un somn relaxant, insa de aici pana la construirea unei piscine in dormitor poate parea cale lunga. Nu si in Grecia, unde arhitectii care au proiectat un hotel dintr-o statiune de lux au adaugat si o piscina in camera!

Una dintre camerele hotelului este amenajata ca o camera absolut normala, dar este accesorizata cu o piscina de un albastru-turcoaz, care va va cuceri in mod sigur!

Dormitoare futuriste

dormitoare cu vedere in ocean
dormitoare cu vedere in ocean

Cum ar fi sa dormiti intr-un pat care leviteaza? Da, ati auzit corect! Unul din cele mai extravagante dormitoare care a intrat in lista noastra are un design futurist unic si o amenajare pe masura. Patul suspendat care leviteaza este vedeta acestui dormitor incredibil, fiind fixat direct in perete, cu un sistem care previne caderea sau desprinderea acestuia.

Dormitoare cu vedere in ocean

Un alt dormitor incredibil din lista noastra are nu numai un design nonconformist, cu pereti si tavan dins sticla, dar si o vedere exceptionala spre fauna din ocean.Acest dormitor poate fi intalnit intr-un hotel de lux din Maldive si are pereti si tavan din sticla, oferind o minunata priveliste spre ocean.

Dormitoare cu design grafitti

dormitoare grafitti
dormitoare grafitti

Pasionatii de grafitti se pot inspira din amenajarea acestui dormitor vesel si colorat! La vederea acestui colt de viata si energie veti incepe fiecare zi cu un zambet. Mobilier, ferestre, perdele, pardoseala? Cine mai intelege cu adevarat ce se afla in aceasta camera unica, acoperita in totalitate de desene si scrisuri colorate.

Dormitoare cu pereti distorsionati

Ultimul dormitor cu design nonconformist care va poate inspira si pe dvs. este cel cu peretii distorsionati! Designul special pare distorsionat la prima vedere, insa la o descifrare mai atenta veti observa ca amenajarea este realizata astfel incat sa creeze ideea de distorsiune. Peretii dormitorului sunt drepti, dar au rafturi asimetrice integrate si placaje false deasupra.

Lasa-ti-va inspirati de unul din aceste dormitoare unice, cu design nonconformist, pentru a va amenaja locuinta in cele mai extravagante moduri!

Spor la treaba si amenajare placuta!

Sursa poze: http://housearquitectura.com/wp-content/uploads/my-future-bedroom-design.jpg

http://blog.reikodesign.com/uploads/2010/10/graffiti-hotel-room2.jpg

http://www.luxurylaunches.com/wp-content/uploads/2012/12/maldives-undersea-restaurant2.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar