img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / 5 decoratiuni de Craciun pentru pereti

5 decoratiuni de Craciun pentru pereti

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi si cu siguranta aveti nevoie de idei proaspete care sa invioreze atmosfera caminului. Decoratiunile interioare reprezinta cea mai simpla metoda de a decora tematic orice incapere, este accesibila tuturor si poate aduce o nota de magie intr-o incapere mult prea banala.

 Va recomandam sa apelati la oricare dintre aceste 5 decoratiuni interioare de perete care pot fi realizate intr-un mod rapid si simplu, cu o investitie minora.

 

1. Rame creative de Craciun

tablouri imbracate in hartie de cadou de Craciun
tablouri imbracate in hartie de cadou de Craciun

Puneti-va imaginatia la contributie si decorati rame creative pe perete, cu inspiratie de sarbatoare. In comert gasiti numeroase modele simple de rame la care sa adaugati decoratiuni specifice de Craciun precum beteala, globuri colorate, fundite etc.

 

2. Ghirlande care imbraca peretii

Un ornament prezent de fiecare data cu ocazia sarbatorilor de iarna, mai ales de Craciun este ghirlanda, care aduce o atmosfera speciala in orice incapere. Aceasta poate fi un accesoriu valoros pe perete si poate fi regasita in numeroase culori si combinatii.

 

panou cu mesaje si imagini de sarbatoare
panou cu mesaje si imagini de sarbatoare

3. Tablouri imbracate in hartie de cadou

Aduce-ti un plus de creativitate in incapere cu tablouri impachetate in hartie de cadou. Tablourile este bine sa fie cat mai simple, realizate din panza si inveselite prin hartia tematica de cadou. Oferiti un design interior neconventional casei voastre cu aceste tablouri inedite!

 

4. Panou cu mesaje si imagini de sarbatoare

Achizitionati un panou simplu din lemn din comert pe care sa-l imbracati cu diferite carti postale tematice, poze de Craciun si mesaje de sarbatoare. Spiritul Craciunului poate fi trait printr-un decor de poveste ilustrat pe perete, care sa inspire buna dispozitie musafirilor vostri.

 

stickere decorative de Craciun
stickere decorative de Craciun

5. Stickere decorative de Craciun

O modalitate ieftina de a decora peretii este apelarea la stickere decorative inspirate de magia Craciun -ului. Un brad impodobit, globuri, cadouri sau diferite mesaje tematice ofera viata peretilor in culori neutre si interioare moderne.

Ce parere aveti de aceste decoratiuni creative pentru pereti de Craciun?

Sursa poze: http://images.meredith.com/content/dam/bhg/Images/2008/05/100225739.jpg.rendition.largest.jpg

http://images.meredith.com/content/dam/bhg/Images/2009/08/100097576.jpg.rendition.largest.jpg

http://images.meredith.com/content/dam/bhg/Images/2010/05/100008299.jpg.rendition.largest.jpg

http://www.pinterest.com/pin/500321839824712083/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar