img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / 4 trenduri in amenajari interioare pentru anul 2014

4 trenduri in amenajari interioare pentru anul 2014

Anul 2014 ne aduce vesti bune in amenajari interioare. Mai intai, ati aflat ca violetul este culoarea vedeta in acest an, iar acum o sa va dezvaluim cateva trenduri de urmat, ideale in orice interior.

Unele trenduri nu se schimba de la un an la altul, iar principalul lor avantaj este ca pot fi reutilizate in orice moment. Va prezentam 4 trenduri in amenajari interioare care vor surprinde placut in anul 2014.

 

1. Vintage vs Retro

trenduri in amenajari interioare 2014
trenduri in amenajari interioare 2014

Piesele de mobilier vintage au o poveste aparte, care atrage orice persoana pasionata de mirosul de „vechi”. Acestea vor oferi o atmosfera unica si speciala in orice interior si vor fi mereu apreciate la adevarata lor valoare. In ziua de azi, mobilierul vintage poate fi gasit cu usurinta la diverse targuri sau piete de profil.

Stilul de amenajare retro va fi in permanenta in centrul atentiei. In amenajari interioare, este o combinatie intre modern si clasic si apeleaza la culori puternice precum galben, portocaliu, rosu etc.

 

2. Culori neutre in amenajari interioare

trenduri in amenajari interioare 2014
trenduri in amenajari interioare 2014

Culorile neutre sunt probabil cele mai utilizate in design interior. Paleta este formata din nuante de alb, bej, gri etc. care ofera mereu un aspect elegant si rafinat oricarui interior. Versatilitatea acestor culori poate fi inveselita de mici accente de culoare, precum albastru azur, violet sau verde smarald. Acest joc reusit de culori poate fi redat intr-un mod facil prin decorarea unor perne, sau alegerea unor decoratiuni interioare care sa va inspire in fiecare zi.

 

3. Accente metalice

Datorita trendului vintage care ramane vizibil de la un an la altul, accentele metalice se completeaza cu succes in orice interior. Opteaza pentru interioare moderne imbracate in culoarea aurie, care poate fi regasite in accesorii precum veioze, lampi sau decoratiuni interioare opulente.

 

4. Imprimeuri indraznete

imprimeuri indraznete
imprimeuri indraznete

Pictura murala cu imprimeuri grafice poate reprezenta punctul central in orice incapere. Folositi imprimeuri de dimensiuni mari, indraznete pe perete pentru a reda un spatiu neconventional, plin de personalitate. In anul 2014, decoreaza cu mult curaj!

 Mult succes!

 Sursa poze: http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/01/Add-some-color-and-textural-contrast-to-the-neutral-setting.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/01/Darker-shades-of-grey-create-a-more-intimate-setting.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/01/Add-some-vintage-finds-to-the-interior.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/01/Bold-wolf-wallpaper-in-grey-and-white.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar