4 trenduri de toamna de care sa tineti cont

Daca erati curiosi in legatura cu trendurile din aceasta toamna rapida, ele isi fac simtita prezenta din ce in ce mai mult. Nu trebuie sa redecorati un intreg interior, ci doar sa imbunatatiti aspectul dupa bunul plac in functie de tendinte. 4 trenduri de toamna va invita sa descoperiti acest sezon si sa va bucurati de relaxarea pe care v-o ofera.

 

1. Marmura: vedeta in trenduri de toamna

Este unul dintre cele mai populare materiale din ultimul timp. Regasita in diferite culori precum alb, negru sau albastru, ofera un aspect modern si elegant. Printre avantajele sale se numara rezistenta la fisuri si spargeri, de aceea marmura poate fi utilizata cu succes si in bucatarie. Poate fi aleasa si ca material de baza in baie sau regasita chiar si in decoratiuni interioare.

 

trenduri de toamna
trenduri de toamna

2. Gri: o culoare indrazneata

Cu toate ca nu este o culoare des intalnita in design interior, totusi este o alegere care necesita curaj. Una dintre culorile preferate in trenduri de toamna este griul, versatil si se integreaza cu usurinta in orice incapere. De la materiale textile pana la mobilier, nuantele de gri capteaza atentia din ce in ce mai mult. Fie ca il preferati mai inchis sau mai deschis, cu siguranta griul va oferi o atmosfera placuta!

 

3. Efecte metalice

Tonurile metalice sunt o alegere perfecta in aceasta toamna. Combinatii intre argintiu si auriu, aluminiu sau bronz, vor fi de mare efect in design interior. Pana si accesoriile sau obiectele de decor iubesc efectele metalice! Un lucru este sigur: stiu cum sa fie vedetele oricarui interior. Poate ca este momentul sa-l alegeti si voi!

 

pernele in trenduri de toamna
pernele in trenduri de toamna

4. Cat mai multe texturi

Daca pana acum nu ati avut curaj sa apelati la texturi, acum este momentul cel mai potrivit sa o faceti! Materialele textile precum perne sau asternuturile de pat sunt cele mai potrivite pentru a experimenta cu texturile dorite. Combinatia dintre culorile ombre si catifea promit sa aiba un impact puternic in orice interior!

Mult succes in amenajari!

Sursa poze:

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/08/Grey-tree-motif-bedding.jpg

http://knightfurnaccents.com/collections/bowls-trays/products/uttermost-ambrosia-copper-tray

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/08/Ombre-velvet-pillow-covers.jpg

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.