4 spatii de depozitare neglijate in design interior

Amenajarea unei locuinte presupune multa atentie, pentru a amenaja intregul decor asa cum va doriti. Cu toate acestea, uneori avem tendinta de a neglija anumite spatii din casa si de a ne concentra mai mult pe ceea ce este vizibil ochiului. In case si vile, exista numeroase spatii de depozitare practice la care puteti apela si ulterior, sa le amenajati creativ pentru a le utiliza in folosul personal.

1. Debara

1Acest spatiu de depozitare reprezinta mai mult decat locul in care depozitam in general lucrurile de care nu avem nevoie. Daca nu aveti nevoie de debara neaparat in acest scop, va propunem o alta idee: amenajarea unui birou personal. Puteti renunta la usa si sa profitati de acest spatiu de depozitare practic in amenajari interioare.

2. Spatiul de sub scari

Un atl spatiu de depozitare practic si eficient in amenajari interioare case este spatiul de sub scari. Acesta poate fi supus unor interventii nenumarate precum amenajarea unui decor pentru citit, o biblioteca pentru carti sau un birou personal. Profitati de acest mic coltisor din casa pentru a va pune in aplicare toate visele!

3. Colturile peretilor – ca si loc de depozitare

idee de depozitare carti
idee de depozitare carti

Peretii ne ofera un spatiu de depozitare incapator in orice interior, insa de cele mai multe ori il neglijam cu motivul de a nu supraincarca. Insa noi avem solutia: apelati la colturile peretilor pentru amenajarea tablourilor sau a ramelor foto de diferite dimensiuni. Se poate crea un joc decorativ extrem de creativ!

4. Sub patul din dormitor

Spatiul de sub pat reprezinta o idee de depozitare extrem de eficienta, insa foarte neglijata. Exista in comert posibilitatea de achizitie a unor piese de mobilier care se pot aseza sub pat. Aceste cutii pentru pat pot fi utilizate la depozitarea lenjeriei de pat, a unei mici biblioteci pentru cartile preferate sau inclusiv CD-urile si casetele vechi care va sunt dragi.

Dragilor, spor la amenajari practice si eficiente in case si vile!

Sursa poze:https://needspark.files.wordpress.com/2010/06/closethomeoffice.jpg

http://www.stylelogistics.com/2014/02/home-decor-inspo-moving-out.html

http://www.countryliving.com/homes/alternative-ways-to-use-bookshelf#slide-4

 

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.