4 solutii creative in design interior

Investitiile in amenajari interioare sunt costisitoare, implica timp si multa bataie de cap. Majoritatea se fac o data la cativa ani buni, insa mereu este nevoie de mici modificari in design interior pentru a va simti „ca acasa” cu adevarat. Noul an nu inseamna neaparat planuri mari, se pot realizar chiar si amenajari rapide care vor face diferenta in ceea ce priveste aspectul estetic. Noi va propunem 4 idei simple si creative pe care sa le aplicati in acest an.

1. Mai multa caldura in design interior

masuta de cafea in design interior
masuta de cafea in design interior

Vremea rece de afara ne face sa ne cuibarim sub straturi groase si pufoase de paturi. Existenta unui semineu este benefica in orice casa, dar nu toti ne putem bucura de acest avantaj. Pentru a inlocui lipsa unui semineu, puteti realiza un spatiu mascat care sa redea aceasta sursa de caldura din punct de vedere estetic. Apelati la lumanari groase pe care sa le amenajati in locul semineului. De caldura suplimentara nu vom avea parte, insa decorul cu siguranta ne va incalzi sufletele.

2. Inlocuieste masuta de cafea

solutie creativa in design interior
solutie creativa in design interior

Daca detineti o masuta de cafea mai veche, puteti oricand sa o reconditionati cu ajutorul unui strat de vopsea pe placul vostru. Alegeti culori interior preferate sau de ce nu, chiar culoarea anului 2015: marsala. Cu siguranta, efectul va fi unul surprinzator! Insa daca nu aveti o masuta de cafea sau doriti sa renuntati la ea, inlocuiti aceasta piesa de mobilier cu mai multe reviste sau cu o valiza mai veche a parintilor. Mai multa creativitate nu strica!

3. Autocolant practic in design interior

Pentru suprafetele uzate ale pieselor de mobilier sau alte tipuri de materiale, puteti utiliza autocolant pentru a salva aspectul estetic. Se gasesc de obicei in magazinele specializate si poate schimba o suprafata radical in cateva minute. Exista autocolante care imita marmura, lemnul sau cu diverse imprimeuri.

4. Alege decoratiuni interioare creative

accesorii
accesorii

Din categoria celor mai accesibile accesorii in design interior sunt decoratiuni interioare care sa ofere un plus de creativitate. De exemplu, un ceas de perete cu design neconventional sau o vaza intr-o forma neobisnuita. Toate aceste mici detalii sunt cele care personalizeaza un interior si care capteaza atentia intr-un mod placut.

Spor la amenajari de efect!

Sursa poze: http://www.buzzfeed.com/peggy/cheap-and-easy-decorating-hacks-that-are-borderline-geniu?sub=2601289_1629657#.nrObkR9vR

http://www.recyclart.org/2013/01/books-coffee-table/

http://www.athoughtfulplaceblog.com/2013/11/faux-marble-countertops-easy.html

http://www.bobvila.com/diy-bike-wheel-calendar/47653-reinventing-the-wheel-10-smart-new-uses-for-old-tires/slideshows#!4

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.