4 sisteme de iluminat in camere copii

Camera copiilor reprezinta locul ideal unde joaca intalneste relaxarea in design interior. Cei mici au nevoie de un astfel de spatiu in care sa se bucure de o parte din copilaria lor. Timpul petrecut in camera este destul de prelungit, de aceea este important sa aiba parte de confort si relaxare in orice moment. 

Sistemul de iluminat reprezinta un pas important in camera celor mici, de aceea nu trebuie sa apelati la conventional. De data aceasta, optati pentru variante creative care sa fie pe placul celor mici chiar si seara.

 

sistem de iluminat
sistem de iluminat

1. Sistem de iluminat integrat in perete

Noi venim cu ideea, iar aceasta ramane sa fie aplicata de un specialist in domeniu. Este vorba de un sistem de iluminat modern, care pare sa fie un nou trend in design interior. Integrat in peretele fals din incapere, acesta ofera un iluminat colorat si magic. Perfect pentru camera copilului!

 

2. Tavan luminat de stele

sisteme de iluminat camere copii
sisteme de iluminat camere copii

In multe cazuri se apeleaza la tavanul fals pentru modalitati creative de decor. La fel se poate proceda si in camera copilului, dar de aceasta data se poate opta pentru un sistem de iluminat cu stele. Astfel, nu numai ca asigurati o atmosfera de visare in incapere, dar este o modalitate de a adormi mai repede si de a visa mai placut.

 

3. Lampi suspendate in culori

Culoarea trebuie sa fie prezenta in camera copilului, indiferent pentru ce combinatii optati. In cazul iluminatului, puteti opta pentru lumini colorate redate prin lampi suspendate. Acestea sunt ideale pentru camera copilului deoarece veti obtine cu usurinta interioare moderne cu un plus de culoare.

 

4. Obiecte luminoase

obiecte luminoase
obiecte luminoase

Veiozele sau lampile de noptiera vor ramane mereu alegerea cea mai usoara, insa daca va doriti idei mai speciale acestea vor exista mereu. Incep sa apara pe piata diverse decoratiuni interioare luminoase care promit un decor jucaus si zambete instantanee. Fie ca este vorba de bufnite, broaste testoase, pasari sau alte animale cu lumina in interior, acestea reprezinta o alegere creativa pentru camera unui copil. Cu siguranta daca se comercializau mai repede, oricare dintre noi si-ar fi dorit macar una in copilarie.

Asadar, jucati-va cu luminile si decorati camera copilului intr-un mod creativ. Spor la amenajari!

Sursa foto:

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2014/07/153.jpg

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2014/07/228.jpg

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2014/07/317.jpg

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2014/07/7.gif

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.