4 sfaturi pentru amenajarea unui birou de acasa

Spatiul de lucru este indispensabil mai ales pentru persoanele care lucreaza ca freelanceri, dar si pentru persoanele care au un job solicitant in general, cu un nivel mare de munca. Astfel, nevoia de a amenaja un birou pentru acasa este din ce in ce mai mare. In acest articol, va punem la dispozitie 4 sfaturi importante de care sa tineti cont in amenajarea unui birou pentru acasa.

 

1. Mizati pe cat mai multa lumina naturala in birou

confort in birou
confort in birou

Asezarea este un element important de care este bine sa tineti cont in amenajarea unui birou. Va sfatuim sa luati in considerare lumina naturala, deoarece este sanatoasa si va permite sa lucrati mult mai eficient. Orice spatiu de lucru necesitate concentrare si eficienta, iar lumina naturala are o contributie semnificativa la obtinerea unor rezultate cat mai bune in munca voastra.

 

2. Importanta confortului

Confortul este indispensabil atunci cand vorbim de amenajarea spatiului de lucru acasa. Un nivel ridicat de confort il puteti obtine cu ajutorul unui scaun de birou, din material de calitate, rezistent. De asemenea, la acest mobilier este importanta si ergonomia de aceea spatarul nu trebuie sa lipseasca. Avand in vedere ca veti petrece cateva ore bune in acest spatiu, nu evitati indeplinirea acestui factor.

 

3. Organizarea este cuvantul cheie

functionalitate in birou
functionalitate in birou

Organizarea nu trebuie sa lipseasca in momentul in care doriti sa amenajati un spatiu de lucru. Toate accesoriile si lucrurile mici de care aveti nevoie trebuie sa fie mereu la indemana si sa fie cat mai organizate pentru a le gasi cu usurinta. Astfel, apelati la cutii de dimensiuni diferite pentru depozitare, cosulete din rafie sau chiar suporturi de lemn pe perete. Cu cat veti avea solutii practice de depozitare, cu atat munca va decurge in cele mai bune conditii.

 

4. Cat mai multe surse de inspiratie

amenajare birou acasa
amenajare birou acasa

Fiecare persoana are nevoie de propriile surse de inspiratie pentru a lucra intr-un mod cat mai placut. De exemplu, puteti amenaja un panou din lemn deasupra biroului pe care sa lipiti post-its cu mesaje urgente, poze care sa va aduca zambetul pe buze sau citate motivationale care sa va inspire.

Asadar, amenajati un mediu de lucru cat mai placut si relaxant, iar munca se va consuma intr-un mult mai scurt. Va dorim spor la treaba!

Sursa poze: http://www.pinterest.com/pin/52424783134722524/

http://www.pinterest.com/pin/349310514819057916/

http://www.pinterest.com/pin/454441418620227155/

http://www.pinterest.com/pin/429249408204531391/

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.