4 modele de ceasuri pentru o bucatarie vesela

In amenajari bucatarii, ceasul ocupa un loc important deoarece este un accesoriu de care depindem in fiecare dimineata. Atat stilul de amenajare cat si obiectele trebuie sa inspire optimism si veselie, pentru ca fiecare moment petrecut in bucatarie sa fie placut. Seara, la un pahar de vin alaturi de prietenii nostri, avem timpul necesar de a ne amuza de modelul de ceas ales care parca ne zambeste de pe perete.

 

1. Ochiuri in tigaie

tacamuri atent pozitionate
tacamuri atent pozitionate

Aici nu ne referim la un mic dejun delicios, ci tocmai la un model creativ de ceas care infatiseaza o tigaie de bucatarie. Iata un mod ingenios de ane folosi de obiectele din spatiul de lucru! De data aceasta nu ne propunem sa facem mancare, dar cu siguranta ne vom schimba imediat starea de spirit la vederea acestui obiect.

 

2. Tacamuri de bucatarie atent aranjate

Obiectele gasite in sertarul din bucatarie au si alta intrebuintare decat pentru mesele principale ale zilei. Acest model de ceas ofera un design interior nonconformism in incaparere, prin prezenta tacamurilor de bucatarie aranjate intr-un mod atent. Bucurati-va de aceasta priveliste in fiecare zi!

 

3. Un mar in fiecare zi

ceas in mar
ceas in mar

Un proverb cunoscut spune ca un mar pe zi ne tine departe de doctor, deoarece reprezinta sanatate curata pentru orice persoana. Acest ceas colorat in forma de mar este ideal in bucatarii pentru a oferi o atmosfera vesela si o pata de culoare. Un accesoriu inedit care sa-ti aminteasca in fiecare zi importanta de a trai o viata sanatoasa!

 

4. O ceasca de ceai sau de cafea

o ceasca de cafea
o ceasca de cafea

Indiferent daca ne incepem dimineata servind o cana de cafea sau poate o ceasca de ceai, ceasul de pe perete ne va reaminti de acest lucru de fiecare data. Un ceas cu un design elegant si simplist care se potriveste ca o manusa in bucataria oricarui iubitor de dimineti calde la un pahar de vorba.

Voua care model de ceas va place mai mult?

 

Sursa poze:http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2013/10/c22.jpg

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2013/10/c32.jpg

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2013/10/c42.jpg

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2013/10/c52.jpg

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.