img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Baie / 4 modele de cap de dus neconventionale

4 modele de cap de dus neconventionale

Baia este una dintre incaperile din casa care ofera relaxarea dorita dupa o zi interminabila. Stilul de amenajare al unei bai trebuie sa corespunda cu nevoie personale ale utilizatorului, deoarece este important sa va simtiti in largul vostru. Fiind o incapere mica, nu prea aveti la dispozitie numeroase modalitati creative de amenajare. Noi va propunem sa apelati la un mic accesoriu care poate face diferenta: capul de dus.

1. Cap de dus in forma de inel

Daca v-ati plictisit de designul actual al baii, puteti oferi o nota de prospetime cu un cap de dus neconventional. Apelati la un cap de dus in forma de inel, la care apa va curge din abundenta. Acesta va oferi un plus de eleganta in baie si interioare moderne. Relaxarea optima este asigurata de acest accesoriu baie, indispensabil in ziua de azi.

 

2. Ploi in cabina de dus

relaxare cu ploi
relaxare cu ploi

Daca va place senzatia ploii pe pielea voastra, atunci cel mai probabil o sa va placa si acest cap de dus inedit. Asemanatoare ploii, ofera o baie reconfortanta de fiecare data cand sunteti obosit. Ce iti poti dori mai mult?

 

3. Cap de dus in cascada

cap de dus in cascada
cap de dus in cascada

Daca iti doreai de mult sa te bucuri de senzatia oferita de cascade, acum ai ocazia de te bucuri de ea chiar la tine acasa. Cu acest model de dus, apa va curge din abundenta la fel ca si o cascada. O baie in aceasta oaza de relaxare cu siguranta iti va reincarca bateriile.

 

4. Apa cu curcubeu

apa cu curcubeu
apa cu curcubeu

La acest model de cap dus, apa se va transforma in culorile unui curcubeu. Cum este posibil acest lucru? Datorita sistemului cu leduri multicolore, care isi schimba nuantele la fiecare 2 secunde in timp ce faceti dus. Nu numai ca ofera un stil modern in baie, insa va ofera si o experienta personala de neuitat.

Voua care model va place mai mult?

 Sursa: http://indulgy.com/post/PBFbMMkqh1/waterfall-shower

http://indulgy.com/post/aqkHBStqL1/giant-tub-with-waterfall-shower

http://www.graff-faucets.com/en-nam/products

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2014/02/530.jpg

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar