4 modele creative pentru masuta de cafea

In amenajari interioare living, piesa centrala a incaperii este reprezentata de masuta de cafea. Este o piesa de mobilier de nelipsit in viata de zi cu zi, care ne usureaza de cele mai multe ori munca.

Vreau sa va prezint cateva modele inedite ce au in prim plan aceasta piesa de mobilier. Pana la urma, cine nu si-ar dori un asemenea model creativ de care sa ne bucuram in propria casa?

1.      Masuta de cafea cu suport

1Masuta de cafea din imagine dispune de un suport considerabil pentru cartile si revistele preferate. Un mobilier practic si la indemana in momentele noastre de relaxare. Ce poate fi mai placut decat o ceasca de cafea si cartea favorita in acelasi loc?

2.      Masuta de cafea rotunda

Acest model inedit prezinta un capac rotund care poate fi scos cu usurinta in momentul in care dorim sa depozitam diverse obiecte, precum haine sau ziare.

3.      Masuta de cafea “Rememberance”

3Dupa cum ii spune si numele, aceasta masuta de cafea reuneste la o discutie confortabila cu multa cafea si ceai amintirile din trecut. Mai exact, este un album spatios in care putem sa adaugam poze, obiecte personale si de colectie, toate in acelasi loc. Este cu siguranta, un mobilier creativ si practic in acelasi timp.

4.       Masuta de cafea cu doua functii

Aceasta masuta de cafea este ideala pentru interioare moderne care capteaza atentia. Denumita “The Lucite trunk” si realizata de Serge de Troyer, are forma unui cufar si utilitatea unei masute de cafea.

4Are un design transparent si este realizata din sticla acrilica. La alegere, poti sa depozitezi in interiorul sau diverse obiecte, insa o poti lasa si cu interiorul gol, pentru un look ultra modern.

Care masuta de cafea v-a impresionat in mod deosebit? V-ar placea sa detineti un astfel de model in casa dumneavoastra?

Sursa poze:

http://www.amazinginteriordesign.com/creative-coffetable-ideas/

http://www.noepahjertet.com/2012/11/unit-keramikkmobler/

http://www.decoist.com/2011-05-25/keeping-memories-in-your-coffee-table-rememberance-by-mitch-steinmetz/

http://www.decoist.com/2012-04-03/20-chic-acrylic-coffee-tables/

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.