4 metode decor pereti din caramizi

Exista interioare in care vom gasi pereti din caramizi, datorita constructiei imobilului respectiv, sau pur si simplu un perete realizat din caramizi cu scop decorativ. Acest stil de decor ofera o atmosfera neconventionala in design interior, cu numeroase posibilitati creative de decorare. Noi dorim sa va impartasim 4 dintre acestea.

 

1. Pereti din caramizi cu putina culoare

panouri-total-stone-bi colour adobe-M013
panouri-total-stone-bi colour adobe-M013

Daca sunteti norocosi incat sa va bucurati de pereti din caramizi, atunci aveti mai multe variante la dispozitie pentru a amenaja interiorul visat. Puteti pastra aspectul natural al caramizilor sau sa le vopsiti pentru un plus de prospetime. Astfel, apelati la alb sau alte nuante deschise pentru un interior luminos, sau chiar sa adaugati putina culoare in incapere.

 

2. Rafturi pentru decor

Pentru un plus de creativitate, optati pentru amenajarea unor rafturi de lemn pe pereti interiori. Acestea pot fi decorate cu ramele foto preferate sau alte decoratiuni interioare precum lumanari, suveniruri etc. Daca pastrati culoarea naturala a caramizilor, aceasta idee decorativa va oferi o nota creativa interiorului.

 

3. Decor cu oglinzi

pereti din caramizi
pereti din caramizi

Adaugarea unei oglinzi pe perete nu numai ca este un avantaj estetic, dar si practic in acelasi timp. Cu ajutorul oglinzii, interiorul va fi mai luminos si va oferi o atmosfera primitoare in incapere. Pentru un design interior in stil shabby chic, vopsiti peretele cu caramizi in alb si apelati la un mobilier elegant in interior.

 

4. Decor cu atractii artistice

rafturi pentru decor
rafturi pentru decor

Orice perete poate fi decorat cu tablourile preferate, stickere decorative sau litere 3D in functie de incaperea respectiva. Peretele cu caramizi va oferi prospetime in design interior daca veti opta pentru trucuri artistice care infrumuseteaza un decor mult prea simplu.

 Spor la amenajari frumoase!

 

Sursa poze:  http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2014/07/223.jpg

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2014/07/137.jpg

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.