4 idei pentru o bucatarie plina de stil si lux

Amenajarea bucatariei presupune alegerea unui stil decorativ functional, dar si imbinarea lui cu aspecte estetice speciale, pentru un spatiu cu adevarat unic. Este important sa pastrati o unitate a intregului spatiu, de la culori pana la piese de mobilier si accesorii. Fiecare element decorativ lucreaza impreuna pentru a va oferi o bucatarie perfecta.

Daca doriti sa oferiti o tusa luxoasa bucatariei dvs., puteti apela la aceste idei simple si elegante.

 

Note de auriu

bucatarie luxoasa
bucatarie luxoasa

Auriul transmite lux si bogatie, insa folosit in exces incarca si devine obositor. Daca nu vreti sa exagerati cu auriul, cateva note adaugate pe alocuri in bucatarie ofera impresia de eleganta si bun gust. Nuanta de auriu poate fi folosita pentru robinete, vesela, lampi suspendate cu abajururi sau alte mici obiecte uzuale din bucatarie. Decorul obtinut va fi prietenos, calduros si va avea note opulente discrete.

 

Bucatarie extravaganta

Putina extravaganta nu va strica unei camere ca bucataria, in care petreci destul de mult timp pentru a pregati sau a servi masa. Oferiti o nota revitalizanta si plina de energie bucatariei cu un stil de amenajare iesit din comun. Piese de mobilier minimaliste, nuante puternice si decoratiuni unice, pentru o bucatarie excentrica.

 

Contraste puternice

zid de caramida in bucatarie
zid de caramida in bucatarie

Pentru o bucatarie deosebita puteti alege contraste vizuale puternice. De exemplu, culorile negru si auriu formeaza un efect vizual special, transmit eleganta si lux. Avand in vedere ca sunt doua culori puternice, recomandarea noastra este sa nu depasiti anumite limite si sa le folositi cat mai putin. Puteti opta pentru piese de mobilier negre si accesorii aurii pentru un decor stilat si simplu.

 

Perete din caramizi

Oferiti bucatariei un aer relaxat cu un perete extravagant din caramizi! Un perete din caramizi poate schimba cu totul aspectul bucatariei si o poate transforma cu usurinta intr-o oaza de relaxare, care o sa va faca sa va simtiti tot timpul intr-o cabana de munte retrasa.

Decorati bucataria in cele mai nebunesti moduri, cu aceste idei de amenajare unice!

Sursa poze: http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2012/08/gold-silver-kitchen.jpg

 http://1.lushome.com/wp-content/uploads/2013/05/modern-kitchen-dining-room-white-painted-brick-wall-8.jpg

http://cdn.designrulz.com/wp-content/uploads/2012/10/BLACK-KITCHEN-4.jpg

 

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.