img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / 4 idei inedite cu rame foto

4 idei inedite cu rame foto

Orice intamplare pe care o traim reprezinta o amintire nepretuita pentru fiecare dintre noi. Unii dintre noi savureaza amintirile, cand si le reamintesc de parca s-ar fi intamplat ieri, iar altii prefera sa imortalizeze diferite situatii, pe care le admira de fiecare data cand li se face dor.

Din dorinta de a vedea mereu oamenii dragi din viata noastra si cele mai frumoase momente petrecute alaturi de ei, ne-am gandit sa va oferim 4 idei inedite care ilustreaza rame foto.

 

copacul cu amintiri
copacul cu amintiri


1. Copacul cu amintiri

Ramele foto reprezinta decoratiuni interioare personale in orice interior, care ofera o atmosfera calda si primitoare. O idee creativa este combinati pictura murala cu ramele foto pentru interioare moderne. Acestea pot fi infatisate intr-un mod inedit sub forma unor ramuri ale copacului pictat pe perete. Astfel, veti obtine un design interior modern, care va „fura” privirile tuturor.

 

2. Ceasul amintirilor

ceasul amintirilor
ceasul amintirilor

Urmatoarea idee va ajuta sa va folositi de 2 decoratiuni indispensabile in orice locuinta: ceasul si ramele foto. Folositi-va creativitatea la randament maxim si decorati un ceas neconventional pe perete, cu ajutorul unor rame foto. Tot ce mai trebuie sa adaugati sunt limbile ceasului pe care le puteti lua de la un ceas mai vechi de perete sau dintr-un magazin cu antichitati.

 

3. Coronita cu poze

O decoratiune inedita pentru interior este coronita sau ghirlanda, pe care o puteti realiza cu ajutorul unor flori, frunze sau chiar ramuri de brad. Prindeti pozele preferate de jur imprejur cu ajutorul unor ace de gamalie. Rezultatul este unul impresionant!

 

brad de Craciun atipic
brad de Craciun atipic


4. Un brad de Craciun atipic

Daca tot de apropie sarbatorile de iarna, este momentul cel mai potrivit sa ne demonstram creativitatea. Va propunem sa apelati la cele mai frumoase decoratiuni de brad: amintirile voastre. Luati cateva rame foto cu cele mai semnificative momente din viata voastra si decorati-le pe bradul de Craciun. Ce moment poate fi mai potrivit decat acesta?

Care dintre aceste 4 idei va place mai mult?

 Sursa poze: http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2013/11/319.jpg

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2013/11/148.jpg

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2013/11/519.jpg

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2013/11/814.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar