4 idei de integrare carti in amenajari dormitoare

Cititul reprezinta una dintre cele mai relaxante activitati, asadar prezenta lor in interiorul casei este absolut necesara. Persoanele iubitoare de lectura cu siguranta gasesc solutii de integrare a unei mici biblioteci cu carti in amenajari interioare. Puteti opta pentru amenajarea cartilor chiar in dormitor, pentru a le avea la indemana zi si noapte atunci cand aveti chef de citit. Va prezentam 4 idei practice de amenajare a unui spatiu exclusiv pentru carti in dormitoare.

1. Biblioteca integrata intr-un mobilier

alternativa de a depozita carti
alternativa de a depozita carti

Atunci cand spatiul din casa nu va permite multe solutii de amenajare, este timpul sa va puneti imaginatia la contributie. Pentru a va mandri cu toate cartile pe care le detineti, acestea pot fi amenajata in mod practic chiar in spatele patului. Alegeti un mobilier inalt si spatios pentru a va aseza cu grija fiecare carte pe raft si pentru a le avea la indemana oricand.

2. Apelati la o comoda practica

Pentru dormitoare moderne, comoda este un tip de mobilier extrem de practic in living sau dormitor. Reprezinta o solutie rapida si accesibila pentru integrarea televizorului, dar si a cartilor datorita locului generos de depozitare. Comoda poate fi integrata cu succes in amenajari dormitoare, locul unde veti avea relaxarea la indemana.

3. Mobilier la baza patului

carti in amenajari interioare
carti in amenajari interioare

Profitati de spatiul pe care il detinteti in dormitor si amenajati o banca sau un mobilier la baza patului. Cu spatii de depozitare incluse, cartile voatre vor fi in siguranta si vor fi asezate in mobilier intr-un mod organizat.

4. Spatii de depozitare sub pat

Dulapurile amenajate sub pat nu sunt ideale doar pentru lenjeria de pat, ci pot fi un spatiu practic si pentru depozitarea cartilor. Daca spatiul redus din dormitor nu va permite achizitionarea unui mobilier suplimentar, atunci alegeti aceasta solutie mascata de depozitare a cartilor.

Va dorim lecturi placute si amenajari frumoase in dormitor!

Sursa poze:http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2015/01/33.jpg

http://www.countryliving.com/homes/alternative-ways-to-use-bookshelf#slide-4

http://bp2.blogger.com/_e_MQyZR1E6U/Rc4hPKjCahI/AAAAAAAAAm4/iaQfajwAp5s/s1600-h/ba-reps-j.jpg

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.