4 idei de decor inedite cu rame foto

Ramele foto sunt printre cele mai utilizate decoratiuni interioare existente. Acestea ofera un element de decor impresionant in design interior si imbogatesc vizual peretii. Amenajarea cu rame foto si/sau tablouri a trecut de la nivelul less is more la o adevarata opera de arta pe pereti. Speram ca ideile noastre de decor sa va surprinda intr-un mod placut si sa va inspire in decorul propriu.

1. Decor abstract cu rame foto

idei de decor cu rame foto
idei de decor cu rame foto

Cateva rame goale, tablouri cu imagini preferate si citate motivationale impreuna cu litere 3D sau imprietenite cu ceasul de pe perete formeaza un decor abstract reusit. Alegeti acest decor neconventional pentru un design interior modern si creativ pe pereti interiori din orice incapere.

2. Familia la loc de cinste pe perete

idei de decor cu rame foto : familia
idei de decor cu rame foto : familia

Cel mai de pret lucru din lume este familia, iar pentru persoanele care doresc sa-si expuna membrii familiei in mod vizual pe pereti, apelati la aceasta idee: cateva rame foto cu oamenii dragi, asezate intr-un mod creativ pe perete. In plus, puteti opta si pentru litere 3D pe care sa le prindeti pe perete langa acest decor familial.

3. Amintirile din vacanta intr-un singur loc

Fiecare vacanta devine un moment de neuitat din viata fiecaruia si in urma lor, ramanem cu un gol imens si cu sute de poze nepretuite. Pentru a va aminti mereu de plimbarile nesfarsite, de marea agitata sau de nisipul fin, apelati la decorul pe pereti. Alegeti rame foto de dimensiuni diferite care sa incadreze pozele preferate. Veti obtine un joc creativ vizual cu amintirile cele mai frumoase din vacanta.

4. Apelati la colturile din casa

apelati la colturile din casa
apelati la colturile din casa

De cele mai multe ori colturile peretilor sunt neglijate in design interior. Decoratiunile sunt cele care imbogatesc vizual peretii si va ajuta sa obtineti un efect deosebit in incapere. In plus, puteti apela la aceasta idee inclusiv daca aveti scari in casa si doriti sa realizati un decor placut in coltul acest spatiu.

Spor la amenajari reusite!

Sursa poze: http://www.popsugar.com/home/photo-gallery/36110966/image/36110971/Mismatching

http://www.hisugarplumsblog.com/2012/10/family-room-filling-big-wall.html

http://www.topdreamer.com/wp-content/uploads/2014/12/IMG_6149-718×478.jpg

http://thechicagolifeblog.com/this-is-where-we-used-to-live/

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.