4 idei de amenajare TV in living

Living-ul este incaperea care va ofera relaxare si liniste la finalul fiecarei zile. Este important sa aveti acest spatiu confortabil unde sa stati la o poveste alaturi de prietenii vostri sau sa va uitati la televizor. Televizorul este un obiect indispensabil in amenajari living si necesita un decor pe masura in functie de stilul de amenajare al incaperii.

Noi va oferim 4 idei de amenajare care cu siguranta vor oferi un design deosebit incaperii.

 

1. Perete fals cu tapeturi moderne

living modern
living modern

O idee interesanta este sa optati pentru un perete fals acoperit cu un tapet modern care sa se integreze in stilul de amenajare al livingului. Astfel, poate fi vorba despre un perete care imita pietrele, un tapet 3D sau unul intr-o culoare aprinsa care sa fie punctul central al intregii incaperi. Un mobilier modern si un televizor cu suport vor completa cu succes designul interior al livingului.

 

2. Decor TV cu mobila living

idei de amenajare TV
idei de amenajare TV

O alta idee este sa apelati la mobila living care sa se potriveasca cu stilul de amenajare al incaperii. In acest caz va propunem sa apelati la un mobilier format din rafturi si dulapuri. Pentru un design ultra modern, alegeti o mobila living cu aspect lucios si un mobilier mat pentru un stil minimalist. Nu uitati nici de decoratiunile interioare care vor oferi o atmosfera primitoare in living.

 

3. TV montat pe perete

perete din paleti
perete din paleti

Pentru a nu incarca incaperea din punct de vedere vizual o solutie utilizata in ultimul timp este montarea televizorului pe perete. Astfel, va propunem instalarea unui perete fals sau a unor lambriuri pentru integrarea televizorului. In plus, puteti apela la decoratiuni interioare precum vaze sau vaze cu flori combinate cu un sistem de iluminare, care vor intregi decorul intr-un mod deosebit.

 

4. Perete din paleti

O idee neconventionala este sa realizati un perete cu ajutorul paletilor de marfa. Puteti sa reimprospatati paletii cu putin luciu pentru lemn sau sa-i vopsiti in culoarea preferata. Cu siguranta, aceasta idee creativa va fi apreciata de musafirii vostri. Puteti sa faceti rost de paleti de la orice depozit sau supermarket care nu mai au nevoie de ei.

 

Mult succes si amenajari placute!

 

Sursa poze: http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2014/06/114.jpg

http://homeremodeled.net/2014/04/20/family-room-tv-wall-decor-design-pictures-remodel-decor-and-ideas-page-4/

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2014/06/44.jpg

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2014/06/54.jpg

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.