4 idei de amenajare in zona scarilor

In case si vile cu un etaj sau mai multe, prezenta scarilor ofera un spatiu in care putem gasi numeroase idei de decor creative. Va sfatuim sa nu ignorati aceasta zona, deoarece spatiul oferit este ofertant in amenajari interioare case. Iata ideile noastre!

1 Scari intr-un decor vibrant de culoare

un plus de viata pe peretele din zona scarilor
un plus de viata pe peretele din zona scarilor

Perete din zona scarilor este de cele mai multe ori ignorat, astfel incat atentia se concentreaza pe scarile propriu-zise. Insa, puteti alege o culoare vibranta pentru acest perete sau un tapet cu un imprimeu inedit pentru aduce un plus de culoare in aceasta zona.

2 Scari colorate in design interior case

Exista tapeturi speciale pentru zona scarilor in diferite nuante si cu diverse forme care ofera o explozie de culoare intr-un decor mult pea simplu. Alege-ti modelul preferat si completeaza zona scarilor cu inca o pata de culoare care vor transforma scarile intr-un centru de atractie in incapere.

3 Decoratiuni interioare din zona scarilor cu rame foto

Ramele foto goale sau cu poze pot oferi un plus de viata pe peretele din zona scarilor. Amenajati cat mai multe rame foto de diferite forme si marimi. Diversificati zona cu poze pentru un design interior neconventional care cu siguranta va capta priviri.

4 Decor simplu cu suporturi de cuier

suporturi de cuier pe perete in zona scarilor
suporturi de cuier pe perete in zona scarilor

Cuierul poate fi amenajat si in alta parte decat la intrare. Ce-ar fi sa prindeti cateva suporturi de cuier pe perete in zona scarilor? Acestea vor servi in principal ca si decor, nu neaparat pentru agatarea hainelor. Decorati cateva fundite, prindeti cateva poze sau orice altceva care sa coloreze aceasta zona in amenajari interioare case.

Sursa poze:
http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2016/02/Staircase-wall-filled-with-family-photos.jpg
http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2015/05/Custom-multi-color-striped-wallpaper-enlivens-the-stairway.jpg
http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2016/02/Antique-empty-frames-are-a-perfect-way-to-decorate-the-staircase-wall.jpg

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.