4 idei de amenajare cu piatra in gradini

Daca in timpul anului nu v-ati ocupati mai mult de gradina, vara este momentul ideal sa recuperati timpul pierdut. In case si vile, gradina este spatiul care necesita mai multa atentie pentru a reda un spatiu ingrijit care invita la relaxare si confort. Amenajarile cu pietre ofera o atmosfera moderna si primitoare in gradina, exact de ce aveti nevoie pentru mai multa relaxare in sezonul cald.

1. Amenajeaza o terasa din piatra

amenajari cu piatra
amenajari cu piatra

Vara este anotimpul ideal pentru a petrece mai mult timp in aer liber. De aceea, va propunem sa amenajati o terasa din piatra unde sa va relaxati si sa petreceti nopti prelungite la o poveste in aer liber. O pergola terasa poate fi imbogatita cu un mobilier exterior din materiale naturale si usoare precum bambus sau rachita. Astfel, sezlongurile si canapelele sunt o idee buna pentru relaxare maxima! Spatiul poate fi completat cu scaune accesorizate cu perne care sa ofera mai mult confort si relaxare vara.

2. Pavaje gradina cu dale inierbate

O idee interesanta pentru amenajarea unei gradini moderne este sa apelati la dale inierbate cu piatra. Drumul de la poarta casei pana la intrare poate fi redat prin amenajarea unui pavaj cu dale inierbate din piatra. Constructia poate fi completata de o pasarela circulara acoperita cu flori multicolore care vor imbogati vizual aspectul gradinii.

3. Flori inconjurate de piatra

idei de amenajare cu piatra
idei de amenajare cu piatra

Decoratiunile exterioare din piatra sunt o alegere excelenta pentru gradina. Pentru a oferi un plus de viata in gradina voastra nu uitati de florile si plantele preferate care infrumuseteaza gradina din punct de vedere vizual.

4. Foc de tabara decorativ in gradina

Serile de vara pot fi mai calduroase daca amenajati un foc de tabara decorativ din piatra. Aveti nevoie de o vatra de aproximativ 1,20-1,50 metri diametru exterior si aproximativ 30-40 centimetri inaltime, amenajata departe de casa si de gard. Exista numeroase idei deosebite de amenajare, care sa ofere o gradina moderna si primitoare in acleasi timp.

alei cu piatra
alei cu piatra

Va dorim spor la amenajari si sa va bucurati de o vara cat mai calduroasa!

Sursa foto:

http://www.stylemotivation.com/30-impressive-patio-design-ideas/

http://www.topinspired.com/top-10-beautiful-backyard-designs/

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2014/06/318.jpg

http://www.roomzaar.com/rate-my-space/Gardens/Stone-wall-in-the-garden/detail.esi?oid=6491469

 

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.