4 idei de amenajare cu boltari in design interior

In momentul in care spatiul in care locuiti nu va permite sa apelati la modele de mobilier din comert, este timpul sa improvizati. Puteti realiza numeroase piese de mobilier cu ajutorul boltarilor. Cu toate ca este greu de crezut, acestia pot fi utilizati nu doar in constructii, ci si in design interior doar cu putina creativitate.

 

Iata 4 idei neconventionale de utilizare boltari!

1. Suport de pantofi si baza de pat

boltari ca si baza de pat
boltari ca si baza de pat

Pentru un design minimalist intr-o incapere fara pretentii, patul poate avea drept suport cateva bucati de boltari. De asemenea, boltarii pot fi vopsiti in diverse culori daca va doriti un design interior vibrant, care sa aiba ca si punct central patul. Va asiguram ca somnul va fi la fel de dulce si cu aceasta idee in amenajari dormitoare.

 

2. Rafturi de depozitare

boltari ca si suport in amenajari
boltari ca si suport in amenajari

Boltarii pot reprezenta suportul perfect pentru accesorii si decoratiuni interioare specifice. De exemplu, puteti amenaja o mica biblioteca folosind bucati de boltari si rafturi din lemn. Cartile vor sta la loc de cinste si vor gasi acest spatiu mai mult decat primitor.

 

3. Banca in aer liber

Cativa boltari si bucati de lemn sunt accesoriile ideale pentru a amenaja o bancuta de relaxare in aer liber pe veranda sau in gradina. Relaxarea nu tine cont de cat de modern sau nou este spatiul decorat, ci cat de primitor este acesta. Ramane sa testati aceasta idee!

 

4. Decor pentru plante si flori

boltari -decor pentru plante
boltari -decor pentru plante

Plantele si florile preferate pot fi amenajate in numeroase moduri cu ajutorul unor boltari. In balcon sau in gradina cu siguranta veti obtine efectul dorit. Totul tine de imaginatia voastra!

 

Puteti face rost de boltari mai ales in spatiile aflate in constructie, insa nu spuneti nimanui la ce ii folositi: secretul ramane la voi! 

Sursa poze:

http://media-cache-ec0.pinimg.com/originals/88/64/4e/88644e8cbb1bbc13056496729987a7c2.jpg

http://media-cache-ec0.pinimg.com/originals/f4/f8/4e/f4f84e0e900f2327b8dc85d9d0bec0ac.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/04/Cinder-block-and-melamine-media-console.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/04/Yellow-cinder-block-planter.jpg

 

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.