4 idei: cum sa folosim conuri de brad in design interior

In aceasta luna de sarbatoare, creativitatea ne poate ajuta sa realizam decoratiuni deosebite in amenajari interioare. In centrul atentiei sunt de data aceasta conurile de brad, care pot fi utilizate in numeroase moduri pentru a oferi o atmosfera festiva in design interior. Iata propunerile noastre de Craciun!

1 Ghirlande din conuri de brad

ghirlande din conuri de brad
ghirlande din conuri de brad

Aveti nevoie de multe conuri de brad pe care sa le lipiti cu adeviz si sa obtineti forma unei ghirlande de Craciun. Pentru un efect deosebit, prindeti in mijloc poza preferata din vacanta sau una alaturi de familie si apoi decorati-o pe perete. Cu siguranta va aduce zambetul pe buze celor din jurul vostru! Daca insa nu doriti sa renuntati la frumusetea unei ghirlande clasice, decorati ramurile de brad cu aceste conuri si accesorii naturale precum batoane de scortisoara, flori sau fructe pentru un aspect inedit.

2 Conuri de brad in decor

Aceste accesorii naturale pot fi utilizate ca parte din decor in design interior. Acestea pot fi scaldate in vaze cu flori, in farfurii colorate de decor sau vase cilindrice. O idee creativa este sa le acoperiti in culoare cu ajutorul unui spray colorant precum argintiu sau auriu care sa ofere o atmosfera festiva in amenajari interioare.

3 Brazi de Craciun in miniatura

decoratiune cu conuri de brad
decoratiune cu conuri de brad

Daca doriti sa va decorati interiorul cu brazi atunci puteti folosi chiar si ideea de brad fals cu ajutorul conurilor de brad. Forma lor alungita reflecta modelul de brad, iar culoarea cu siguranta va oferi o nota inedita in design interior. Puteti sa-i folositi unul cate unul in vazele din incapere sau sa folositi mai multe conuri pentru a recrea bradul de Craciun.

4 Globuri de Craciun

Conurile de brad pot fi utilizate intr-un mod creativ ca si globuri pentru bradul de Craciun. Aceste decoratiuni cu siguranta vor oferi bradului un detaliu original si natural impreuna cu culorile si luminile prezente in decor. Puteti sa le folositi in starea lor naturala sau sa aplicati sclipici sau culoare pentru un aspect festiv.

Va dorim sarbatori frumoase si creative!

Sursa poze:
http://www.digsdigs.com/photos/awesome-pinecone-decorations-for-christmas-21.jpg
http://www.digsdigs.com/photos/awesome-pinecone-decorations-for-christmas-32.jpg
http://www.digsdigs.com/photos/awesome-pinecone-decorations-for-christmas-8.jpg

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.