img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / 4 idei accesibile pentru decorul de Craciun

4 idei accesibile pentru decorul de Craciun

Suntem atat de aproape de Craciun, incat nu mai avem rabdare. Bradul este gata impodobit, pregatirile pentru masa de sarbatori sunt in toi, dar si decorul interior trebuie sa fie de poveste. Chiar daca ati investit anul acesta mai mult in amenajarea bradului sau cadouri pentru cei dragi, exista cateva optiuni pentru a obtine un design interior magic, la un pret cat mai accesibil tuturor.

 

 

1. Transformati pernele in cadouri

pentru decorul de Craciun
pentru decorul de Craciun

In materie de decoratiuni interioare, pernele reprezinta un detaliu vizual care poate schimba radical decorul oricarei incaperi. Daca aveti perne, accesorizati-le cu funda de cadou pentru a le reda atmosfera specifica de sarbatoare si pentru a avea interioare moderne.

 

 

2. Lumanari practice

Lumanarile ofera o atmosfera aparte de sarbatori, mai ales cele parfumate. O idee creativa este sa utilizati un bol transparent in care sa turnati apa si sa puneti o lumanare inauntru. Astfel, veti obtine un rezultat inedit care va oferi caldura in casa voastra.

pentru decorul de Craciun
pentru decorul de Craciun

 

 

3. Globuri originale pentru brad

In comert gasim numeroase modele de globuri, insa parca nimic nu este nou. Faceti ceva deosebit in acest an, precum globuri de pom cu sclipici. Aveti nevoie de lipici, sclipici colorat sau orice culoare doriti si o pensula cu care sa aplicati suprafata. De asemenea, puteti apela la vopsea de tabla pentru scris cu creta. Se aplica foarte simplu si la final, puteti scrie cu creta mesajele dorite pentru cei dragi.

 

 

4. Coronita din fundite

pentru decorul de Craciun
pentru decorul de Craciun

In loc de binecunoscuta coronita din crengi de brad, realizeaza una din fundite de diferite culori pentru un efect deosebit. Achizitioneaza cateva din orice supermarket sau magazin pentru cadouri si decoreaza interiorul casei intr-un mod creativ.

 

Va dorim spor la creativitate!

 Sursa poze:http://www.pinterest.com/pin/546061523540485246/

http://media.rd.com/rd/images/rdc/slideshows/cheap-christmas-decorations/holiday-decorations-07-sl.jpg

http://www.rd.com/wp-content/uploads/2013/11/05-DIY-christmas-chalk-ornament-sl1.jpg

http://media.rd.com/rd/images/rdc/slideshows/cheap-christmas-decorations/holiday-decorations-10-sl.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar